Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

42 Zlato za Piera



Par mjeseci poslije nego sto sam ja sama sebi stavila pirsing , a jos jedanput pregledavajuci dokumentaciju o pirsingu koju sam imala na poslu, a koji je sve vise uzimao maha u gradu , gledala sam slike sa odijela , na kojem su se vodile te vrste intervencija u zaljecivanju komplikacija uslijed pirsanja.

Bilo je naredjeno svakom ljecniku da fotografira komplikacije i ljecenje, kao i izljecenog pacijenta . Tako sam pregledavala po ko zna koji put staru i novu dokumentaciju i u tome sam, osim profesionalnog, vidijela i neku erotsku dimenziju , koja me pomalo uzbudijvala. Narocito su me u zadnje vrijeme okupirale slike muskih udova sa raznim pirsevima , pa sam dosla na ideju da bi nesto slicno mogla napraviti Pieru .

Trebalo je nesto jednostavno i lijepo, a nikako nisam mogla zamisliti sto .
Jedne veceri sam polegla Piera na krevet i onako kroz igru sam mu pregledavala ud , nije se tu mogao izvesti neki veliki i spektakularni pirs , a koji nebi bio previse radikalan ili tezak za kucni rucni rad .

Jedino mi je palo na pamet staviti nausnicu kroz prepucij ili kroz frenulum , koji kod Piera nije bio dovoljno debel i cinio mi se kao dobra opcija.
Pieru nisam nista govorila nego sam ga zadovoljila rucno i on je svrsio sam sebi po trbuhu , a ja sam ga tako ostavila na krevetu , da se sam obrise i otisla u svoju sobu spavati.

Iducih dana sam pripremila sve sto mi je bilo potrebno i spremila to u svoju sobu, u jednu ladicu koja je imala dvostruko dno , za svaki slucaj.
Bilo je potrebno jos pronaci pravi trenutak .

Kad je Pier najavio da odlazi za koji dan na jos jedno od njegovoh cestih putovanja , a na koja sam vec bila ljubomorna , uvijek mi se motala po glavi misao da ce ga neka zena zavesti i da on nece imati hrabrosti reci ne. Tad sam odlucila da cevecer negovog pircanja biti vecer prije njegovog odlaska .

Nakon sto je dosao u sobu, pregledala sam jeli dobro obrijan i , naredila sam mu da se skine potpuno gol, uobicajena mu je bila cipkasta spavacica , jer je to bilo najprakticnije za sex.

Onda me zadovoljio lizanjem i dosla sam do vrhunca jako brzo. Uobicajeno, legao je na krevet na ledja i ja sam ga zavezala , ovaj put malo jace, sa duplim cvorovima , a ne samo onako blago sa jednim cvorom kao inace.

Pruzila sam mu rucnu obradu i to jako brzu i efiikasnu kako mu nebi ostetila kozicu. Iz kupaone sam donijela maliu kadicu sa vodom, oprala ga i dezinficirala alkoholom .

Pier je osijetio da je postupak nesto razlicit i bio je vec uzbudjen. Pitala sam ga:

-Jeli ti se svidja moja maca sa pirsingom ?

On je dodgovorio:

-Da, jako me uzbudjuje.

-Znaci red je na tebi; i meni bi se svidio tvoj ud sa pirsingom .
Nadam se da se slazes , jer smo ravnopravni i dijelimo sve .

Pier se slozio .
Jos jedan put sam ga pregledala i zacrtala flomasterom mjesto buduceg pirsa .
Problem je bio sto se Pierov ud podigao i to je bilo dobro dok je bio na pola ukrucen , ali kad se potpuno ukrutio nisam vise mogla nista sa njim , trebalo ga je nekako spustiti , jos jedna obrada nije dolazila u obzir , jer bi mu mogla nadraziti sluznicu i tako bi postao preosijetljiv.

Otkljucala sam sobu i pazljivo otisla do kuhinje , da nikog ne probudim.
Iz frizidera sam uzela nekoliko kockica leda , stavila ih u cistu kuhinjsku krpu i vratila se u sobu.

Pier je lezao nasred kreveta vezan i jos uvijek sa tvrdim udom.

-Sad cu te ja opustiti Pier , nista ne brini.

Prislonila sam mu krpu na ud , a on se trenutno poceo smanjivati brze nego se led topi. Pospricala sam ga sa onim mojim sprejoem i pocela pripremati ostale alate .Kad je malo utrnuo , probala sam noktima i pocela proceduru.

Nikako nisam mogla namijestiti one skare sa kopcom , frenulum bi uvijek iskliznuo. Na kraju sam odustala od skara i uzela sam pluteni cep od vina , prislonila sam ga na jednu stranu, a na drugu stavila iglu , i pritisnula . Pier se malo zatresao , a ja sam ostavila iglu, a cep izvukla , ud mu je izgledao smijesno sa iglom provucenom ispod glavica.

Uzela sam jedan od mojih prstenja kojeg sam morala prerezati dok sam bila u drugom stanju , isti sam prsten jos prije par dana pobrusila sa finim brusnim papirom i tako poravnala da bude pogodan za ovu namijenu.
Prsten sam stavila na vrh igle i poslije par pokusaja prsten je prosao nazad skuioa sa iglom kroz rupicu na frenulumu .

Uzela sam specijalna kljesta koja mi je pier pobrusio za stiskanje alkica na ogrlicama i stisnula prsten , ovo nije islo po planu jer se prsten uvijek malo otvarao . Onda sam ga malo jace pritisla da se savije sa strane i vratila ga sa jos jednim kljestima u ravan polozaj.

Krvi je bilo samo malo kad mi je ispala igla nekoliko puta dok sam provlacila prsten kroz vec probusenu rupicu, iako mi se ovo cinilo jednostavnim , nije bilo jednostavno kako se cinilo.

Pier je cijelo vrime sutio. .
Uzela sam ogledalo i pokazala Pieru kako sve skupa izgleda ,
Malo je bilo smijesno vidijeti zenski prsten sa dragim kamenjem na muskom udu. Nasmijesila sam se i rekla da mu bas dobro stoji. Pier se nasmijesio ali mi se ucinilo da nije bio bas odusevljen.

Uglavnom ja sam nakon nesto vise od sata uspjela sve napraviti, zamotala Pierov ud u specijalnu navlaku i zavezala ga malim remenicem od sata, sve skupa, iznad i ispod jaja.Uputila sam ga kako sve mora prati i dezinficirati i pozelila mu laku noc .

Pier je ujutro otisao na put. Javio se uvecer kad je stigao. Pitala sam ga jeli sve u redu , rekao je da je, osim sto je malo komplicirano savki put skidati onu navlaku koju je on nazvao brnjicu prije pisanja. Samo pisanje je bilo pakleno jer je urin pekao ko sam vrag , kako je on govorio.
Rekla sam mu da ce se navici i da ga jako volim .

Pier je ostao na putu 15 dana , kad se vratio , ranica je vec zarasla , sto nebi bio slucaj da sam mu probusila prepucij .
Prvih dana poslije toga nismo prakticirali analni sex , nego sam ga praznila uglavom rucno, a on je mene lizao.

Nakon mjesec dana promijenila sam mu prsten za jedan broj veci.
Lako se dao skinuti, jer je imao kopcu , tako da smo ga mogli svaku vecer skidati i vracati.

Moja guza je krenula opet u upotrebu , sto je meni, a narocito Pieru, predstavljalo veliko zadovoljstvo.
Mijenjali smo svakakav nakit na nasim genitalijama i pripremali jedan drugom, obicno za vikend, nekakvu predstavu , koja bi prethodila sexualnoj seansi.

Na Pierov prsten smo ispocetka, radi igre, stavljali utege , tako da mu se njeznik istezao ili produzavao prema dole a istovremeno se rupica sirila .
Kad smo vidili da se rupica moze prosiriti takoreci sam od sebe , umetanjem sve debljih prstenja koje je Pier napravio od zlata kojeg sam donijela od mog zlatara koji mi je inace nabavljao i popravljao nakit.

To su ustvari bile zlatne zice od kojih su zlatari savijali vijencano prstenje i slicne stvari. Takve zice sam nabavila u razim debljinama od 1 do 5 milimetara.
Poslije nekih godinu dana ja i Pier smo uspijeli uvuci kroz njegov frenulum i ovaj najdeblji prstenod 5 milimetara

Pier je imao tehnicku podrsku u firmi u kojoj je mogao napraviti bilo koji dio , tako da je na krajevima ovih zica koje su, kako on kaze, po DIN normi, uspio narezati navoj , na koji se poslije mogla zaviti matica sa odgovarajucom kuglicom. Ovo je odlično izgledalo.


Zhvaljujem AMI. , za dijelomicne ispravke.

Post je objavljen 04.09.2008. u 23:50 sati.