Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/1971

Marketing

Friends

Ovih dana mi razmišljanja o prijateljstvima odnose dosta vremena.

Part One

Za vrijeme posjete bračnom paru frendova koje rijetko viđam spomenuli smo jednog zajedničkog prijatelja. S kojim ja nisam dobar, iako je on baš ispravan čovjek. Ali i malo težak, a od takvih se s vremenom uvijek malo "sklonim". I čini se da je nakon predugo vremena našao nekog i da im je dobro.
Poslao sam mu danas poruku koja kaže da je lijepo vidjeti da svoje kave više ne ispija sam.
Odgovor zapravo nisam ni želio. Nisam ga ni dobio. I to je OK.
Lijepo mi je vidjeti ih, izgledaju sretno.

BTW, što se onih prvospomenutih tiče... Koliko vam se često (ili rijetko) događa da ste BAŠ prijatelji s OBOJE?


Part Two

Ne vjerujem da će mi prijateljstvo s Ljubinkom ikad doći u pitanje. No, i ja i ona često spominjemo svoju vezu kao primjer dobrog odnosa. I pred nekim drugim ljudima, trenutnim ili potencijalnim partnerima. Možda bi se toga trebali kloniti, jer drugi uvijek misle da to još nije gotovo.


Part Three

Žena s kojom sam nekad davno ušao u žešće tipkanje na iskrici, i povukao se jer mi se nešto tu baš i nije svidjelo nastavila je komunikaciju sa mnom uz pomoć drugog virtualnog identiteta. I tu sam joj saznao i ime i prezime, čime se bavi, čak počeo nešto i surađivati s njom bez da smo se ikad vidjeli i čuli, onako, moglo bi se reći - prijateljski. Ona je sigurno znala s kim to tipka, ja nisam znao. Do neki dan. I šokiralo me je otkriće.
Više bih volio da je rekla. I spomenula prijateljske namjere. Ne bih se sada osjećao ovako fuj.


Part Four

Još jedna prijateljica malo brlja ovih dana. Provocira situacije u vezi kojih joj je već odavna sve jasno. I uznemirava samu sebe.

Skroz nepotrebno.



Mali apdejt (nevezano uz frendove): Odvratan sam. Mislio sam da sam ispravnija strana u vezi, večerašnji svađa mi je pokazala da sam opterećen strahovima. Moja Ptičica je sasvim OK cura.

Post je objavljen 26.08.2008. u 00:12 sati.