Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pisarovinskemazoretkinje

Marketing

Još jedan nastup o kojem nismo pisale do sada...

Pred vratima je nova sezona, a mi ćemo se prije nje podsjetiti još jednog nastupa u prošloj sezoni.
Najprije moram reći da je prošla, ujedno i prva sezona rada Pisarovinskih mažoretkinja, okončana izrazito uspješno, sa brojnim nastupima kojima smo promovirale našu općinu diljem Hrvatske. kao što možete vidjeti u boxu, uskoro ćemo nastupiti i u Puli i Varaždinu, a do izvještaja s tih nastupa možemo vam ispričati malo o nastupu u Svetoj Jani, povodom njihove desete godišnjice.
Zahvaljujemo se Svetojanskim mažoretkinjama na pozivu, jer smo ovim nastupom i u gradu Jastrebarskom pokazale da postojimo i radimo, a što je još bitnije, pokazale smo svoj napredak u ovih godinu dana.
Uz nas, na velikoj smotri koju su organizirale Svetojanske mažoretkinje nastupile su i Biogradske, Daruvarske, Klinčaselske mažoretkinje, te Glinske Banice, koje su unatoč maloj nezgodi ipak stigle na nastup.
Nastup je počeo defileom kroz Svetu Janu koji je počeo od osnovne škole, a završio na trgu ispred crkve, gdje je smotra i održana. Nakon nastupa koji su svi timovi odlično odradili, a posebno domaćini, druženje smo nastavile na ručku kojim su nas Svetojanske mažoretkinje počastile.

Nadamo se i drugim zajedničkim nastupima, a do tada svima šaljemo veliku pusu od svih Pisarovinskih mažoretkinja!!!
Izvršni odbor KCS je na petoj redovitoj sjednici 18.7.2008. izabrao povjerenstvo za Pisarovinu, a izabrane povjerenike možete vidjeti u boxu...
Pročitajte boxove na lijevoj strani bloga da se informirate o treninzima, nastupima i audiciji za upis u Pisarovinske mažoretkinje!!!

Post je objavljen 16.08.2008. u 15:59 sati.