Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stifmeister

Marketing

Stifmeisterov veliki povratak

Moja misija još nije pri kraju. Nakon nekoliko mjeseci odmora, vrijeme je za povratak starim strastima. ''Stifmeisterov pristup'', u kojem ćemo detaljno proučavati muško-ženske odnose, ponovo će startati od 25. kolovoza, ali ovaj put u puno ozbiljnijem izdanju. Ono što su nekoć bile samo kolumne i puko teoretiziranje, u budućnosti će se pretvoriti u pravi spektakl. Sada, kad sam postao dio pobjedničkog tima, odlučio sam dići svoj rad na jednu višu razinu, a krajnji je cilj ovog projekta konačno do najsitnijih detalja izanalizirati sve tajne ljubavne sfere.

Nema sumnje, od muškarca se u Hrvatskoj očekuje da bude uspješan zavodnik. No, problem je što mnogi za to nisu prirodno talentirani, a nema im tko pokazati pravi put, budući da sustav u kojem živimo uopće ne mari za ljubavni život pojedinaca. Zapravo, uglavnom nas okolina uči krivo i radi od nas bariteljske invalide. Pravila i zakonitosti ljubavnih igrica bila su i ostala tabu, nešto o čemu se javno ne raspravlja. Smatra se da je to nešto što bi samo po sebi trebalo biti shvatljivo svakome, iako nije. Uglavnom se priča i raspravlja samo o seksu, no kako doći do seksa ili ljubavnog ushićenja, ostaje velika tajna za sve one koji nisu Bogom dani zavodnici, i u komunikaciji sa ženama imaju problema.

Na meni je i mojoj čitateljima da zajedničkim snagama to ispravimo. Ovo je mjesto na kojem ćemo raskrinkati tabue: analizirat ćemo ljubavne igrice, osobnost uspješnih zavodnika, najveće zablude kojima nas uče i sve što prethodi prvom poljupcu, ključnom trenutku svakog zavođenja.

Blog će se sastojati od klasičnih kolumni, istraživanja, intervjua, praktičnih savjeta, interakcije s čitateljima... ''Stifmeisterov pristup'' ulazi u jedno novo doba, koje bi moglo biti prekretnica za sve one koji se bave ovom tematikom. U sljedećih devet mjeseci na ovom će se mjestu naći pregršt zanimljivih informacija i duhovitih tekstova, i nadam se da će čitatelji biti zadovoljni ovdje pročitanim.

Pa krenimo na posao...

Post je objavljen 14.08.2008. u 22:55 sati.