naughty,pery100.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pery100

Marketing

moji naaaaj prijateljirofl naughty

Draw Customized Symbols - ImageChef.com MOJA NIKICA JE NAJ FRENDICA NA SVIJETU!!!!!!!!!!! Imam ja još frendica i to punooo, ali u zadnje vrijeme me toliko pilaju neke dvije...joooooj....htjela bi ih ubiti!!!!burninmadburninmadburninmadburninmadburninmadburninmadburninmadmadmadmadmadmadmadheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangHhhhhhhh toliko me pilaju....a jebiga....s vremenom valjda nece, ali ipak nisam baš toliko sigurna!!!!! Jedna izdajica, a druga...druga me toliko pilaaaaaaaaa....joooj da samo znate!!!!!!!! Osim moje NIKICE...fuuuulll dobre frendice su mi: Petra I Radojka, Kala ( tako ju zovemo!! ), Nina, Mataa, Ana...Ima ih puuuuno!!!!!yesyes Moja niki je najjj, to sam vam vec rekla...hh...ona je posebna!! Ja nju jaaaaakooo puuno, puunoo volim...mislim ko frendicu!!!!! Ja i ona se vec poznamo od vrtica. U vrticu i nismo se baš slagale, ali nakon nekog vremena pocele smo se družiti i tako smo postale najjj frendice...100000 puta smo se posvadale, ali smo se pomirile!!!!thumbupthumbup Toliko imam za reci o njoj da ni neznam odkuda poceti!!!yesyesthumbupthumbupsmijehsmijehbelj
Ovaj pos je posvecen mojim naajj frendovima i frendicama!!! Ovako ajmo dalje...hh....matea...ina je suuuuuper, fuuulll je dobra....nikad me ne odbacuje, ja i ona skoro svaki dan idemo na more, a poslije mora na msn!!!! hahahahahahahahahasmijehsmijehroflsretancoolnutzujo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ona poslije niki mi je naajj frendica!! Nikad me ne pila i uvijek je iskrena!!! smijehyesyesyes Dokle ta glupa karla...ona me fuuull pila....a zaebavam se!! Kala je fulll dobra i smiješna!! Uvijek u školi ako sjedimo blizu ili skupa, ja prepisujem od nje...hahahaha =) to je normalno!!! hahahahhahahahahahhahahasmijehsmijehsmijehsmijeh=)!!!!!!!!!!!!! ana, ana, ana....hh...ma ona vam je zakooonthumbupthumbup...prije smo ja moja seka, Niki i Ana bile naaajjj frendice i potpisivale smo se GxAxNxEX!!! Ali to se raspalo...a jebiga...šta cete...hh....!!! A ovako Petra i radijka su seke....upoznale smo se u Bivilage...tamo je radila moja stara i njihova!!!! One su predobre i presmjesne!!! hahahahha....ako ste s njima min pocnete se smijati samo tako!!! hahahaha =) Mi se poznamo 4. godine i fuuull smo si dobre!!! One su precool i predobre!!!
A sa ninom...hahaha....ona je isto predobra u razredu vec 5. godina nikad me nije pilala!!! Ona je MAXIMUM!!!! yesyesyes Zovemo je Nuna ona je fantastic!!! Dakle,dakle, dakle.....aaaahhh...mislim da je vrijeme da spomenem Bornu i Alena...oni su predobri...naaajjjj frendovi su mi!!!!thumbupthumbuproflroflrofl Alen je presmješan , plus borna koji je predobar....bez njih skupa zaebancije ne postoji!!!! hehehehesmijeh=)!!!
Evo ljudeki ovo je po meni kraj posta i ako sam se namucila napisati ga....vrijedilo je...tako cete znati više o mojim prijateljima koji su ZAAAAAKOOON!!!! Vi samo nastavite komati i citati moj blog!!! Ja komove uzvracam!!! Nadam se da vam nije bio problem procitati ovaj post!!!
hhhhhhh nadam se....hahahhahahaha !!!!!!smijehsmijeh

PUSSA kiss& POZZ mah=)


Post je objavljen 07.08.2008. u 21:51 sati.