Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

30 Goli puz

Igre u kupaonici za Piera i mene su su postale svakodnevne.
Jedan dan bi mi obrijao noge , ranije sam to radila sama, ali odnedavna sam nadvladala tu neugudu ili cak taj sram i uzivala da me Pier brije .
Iduci dan pazuha , a treci dan moju macu . Posle brijanja mace Pier bi me po mojoj zelji uvijek polizao, a kad bi svrsila , onda bi tek smio uzjasiti na mene.

Jedne veceri kad me Pier brijao ,prisijetila sam se rijeci moje mame :
Muskarac bez dlaka je jako umiljat i njezan, pazljiv i usluzan , jednom rijeci idealan muzjak.
Tek danas , poslije mozda godinu dana sam shvatila njene rijeci.
Podsvijesno sam se prisijetila , vidijevsi Pierova pazuha , da mi je taj prizor vec poznat onekud . Sjetila sam se , jednom prilikom sam vidijela tatu dok je presvlacio kosulju da ima obrijana pazuha , ili mi se to samoucinilo... Tek veceras sam povezala pricu. Jeli moguce da je mama obrijala tatu? ili je to bila samo moja bujna masta?
Cinjenica je da je tata bio jako pazljiv prema mami i jako dobar muz.
Razmisljuci o tome dosla sam na ideju, da bi mogla Pieru obrijati medjunozje , ta me misao sve vise okupirala , samo sam htijela smisliti kako to izvesti.
Ujutro sam rekla Pieru da na nase krevete stavi po 4 ocna vijka na kuteve , on me pitao za sto , a ja sam mu rekla da mi je lakse podignuti plocu od kreveta kad cistim ispod .

Pier je otisao u garazu i rjesio ovaj zahvat jako brzo.
I ja sam otisla u garazu , i pronasla novi konop koji je bio prekratak za brod , pa ga je Pier ostavio u garazi.
Razvila sam konop , koji se sastoji od obicno 3 tanja pletiva koja su spletena u jedan deblji konop.
Kad sam rasplela konop , on je omeksao i bio je bijeli kao svila , stavila sam u vrecicu 4 komada po 4 metra.

Dok su se djeca i Pier spremala za kupanje ja sam na oba kreveta provukla po dva konopa kroz ocice i zavezala , krajeve sam gurnula kraj madraca .
Otisli smo na kupanje kao i svaki dan.

Navecer je u vijestima bilo da je neka zena nozem izrezla muza i odsjekla mu penis , tad se u meni probudio onaj mali vrag sto cuci u svakom od nas .
Imala sam menzes i trebalo je nekako smisliti kako se zabaviti.

Pred spavanje sam Pieru u kupaoni umijesto uobicajenih cipkastih zenskih gacica stavila na policu jedne slip muske gacice, dosta malog kroja , to su bile njegove, koje vise nije nosio od kad je presao na seksi zensko rublje.

Kad se pier okupao , izasao je iz kupaone i zapitao.
- Jeli prelazim na satromodne gacice ili si se zabunila .
-Ne Pier nisam se zabunila , obuci te, i cekaj me na krevetu.

Ja sam se obukla u crni cipkasti korzet za koji sam zakacila crne carape .
Na glavu sam preko jednog oka stavila crnu podvezicu za carape , kao pirati koji su imali jedno oko prekriveno, a preko glave sam stavila veliki crni sesir.
Kad sam usla u sobu Pier se iznenadio.

--Veceras igra pirata! Gdje ti je rucnik , stavi ga pod guzu , veceras si ti dole. Lezi mirno Pier

Otisla sam prema uzglavlju , izvukla konop i rekla daj mi ruku.
Pier je pruzio ruku, a ja sam je zavezala .
Presla sam preko njega na drugu stranu i zavezala drugu ruku.
Onda sam mu zavezala noge . Na kraju sam mu sa maramom vezala usta.

Izasla sam iz sobe i otisla u kuhinju, iz ladice uzela najveci noz i stavila ga u zube , dosla u sobu i stala kraj nogu kreveta,
- Sad si moj zarobljenik , i sa tobom cu raditi sto me volja , ako cujem samo jedan glas , noz ce zavrsiti na tvom grlu.

Pier je zanjemio od straha , nije znao jeli ovo igra , sala, ili sam poludila kao ona zena iz vijesti .

Sa ormarica sam uzela kemisku olovku i okolo Pierovih gacica nacrtala liniju .
Uzela sam noz iz zubi i usmijerila ga prema Pierovom medjunozju .
Pier je htio nesto reci ili povikati , ali nije mogao, ne samo radi vezanih usta , nego i zato sto sam mu dala znak da suti.

Provukla sam noz ispod Pierovih gacica i naglo povukla , ali u zrak, gacice sam razrezala kao da su od papira , odma sam presla na drugu stranu i prerezala i nju.

Pier me sa strahom gledao .
Noz sam ostavila na nocni ormaric pokraj Pierove glave.
Uzela sam Lady aparat za brijanje stavila na trimer .
- Sigurna sam da nemas nista protiv , vijerujem da se ne bojis obicnog Lady aparata.
Pier je nesto klimnuo sa glavom , sto je moglo biti i da i ne .

Pocela sam ga sisati od one linije koju sam nacrtala, prema sredini , a u sredini je bio njegov njeznik.
Pier je dobio erekciju , moguce od vibracija aparata ili vijerojatno od straha , neznam , ili zato sto sam ga drzala za njeznik dok sam ga sisala .

Kad sam sve posisala, izasla sam iz sobe , u hodniku sam uzela usisivac i vratila se u sobu , prikljucila sam usisac i pocela usisavati dlake oko Pierovog uda , onda sam stavila usisac na vrh uda i usisac ga je povukao , nisam ga mogla izvaditi van dok nisam ugasila usisac.
Pocelaa sam se smijati .

Spremila sam usisac na hodnik , a Pier je cekao , onako svezan na krevetu i potpuno nemocan , sto me jos vise uzbudjivalo .
Otisla sam u kupaonu i donijela pjenu za brijanje i novi zilet .

Namazala sam cijelu zacrtanu zonu pjenom za brijanje, i tad je Pierovo medjunozje postalo bjelo.
Pier je sa tom pijenom izgledao smijesno, nestvarno kao lutka.
Otisla sam u kupaonu i donijela plasticnu kantu sa vodom , do tad su se dlake namocile u pjeni na Pierovom tijelu.

Pocela sm brijati od vanjske linije prema penisu .
Krug se suzavao i pjene je bilo sve manje , na kraju je ostala jos samo kesica sa jajima , a nju nije bilo problem obrijati jer je bila mala i okrugla , Pier nije imao skrotum izduzen kao moj prvi muz , njegova kesica je bila kao veci orah po velicini i obliku i stala je zaljepljena ispod penisa .

Pierov ud je cijelo vrime bio napet i strsio u zrak.
Kad je sve bilo obrijano , jos je samo tribalo sve oprati . Uzela sam mali rucnik i oprala cijelo medjunozje nekoliko puta , svaki put sam isla u kupaonu isprati rucnik.
Pierov ud, sad kad je sve oko njega bilo obrijano, izgledao je kao goli puz

Prisla sam Pieru , skinula mu jastuk ispod glave tako da sad lezi ravno , skinula mu maramu sa usta i pitala ga jeli mu se svidja.
Pier je tiho odgovoria da , ljepo je .

- Ali to je tek pocetak Pier , sad slijedi moj poklon tebi za rodjendan , ali da nebi bilo nepravde i ja cu dobiti slican.
Svukla sam gacice ,diskretno provijerila jeli mi tampon na mijestu. Popela sam se na krevet i kleknula izmedju Pierovih nogu , koje su jos uvijek bile zavezane , kao i Pierove ruke.

Pocela sam ljubiti Pierovu golu kozu istim redom kojim sam je obrijala , od krajeva prema sredini.
Koza mu je bez daka bila mekana i njezna , jednostavno je privlacila poljupce i lizanje , bila sam odusevljena sa novim izgledom Pierovog njeznika .

Kad sam ga izljubila cjelog , okrenula sam se i sjela na Pierove grudi , tako kad se nagnem prema penisu , moja maca je bila tocno prema Pierovim ustima , i onda sam spustila svoju macu na negova usta.

Nije trebalo posebog poziva, Pier je odma poceo lizati .
Meni je tocno ispred nosa bio njegov njeznik , po prvi put sam ga uzela usta , bio je bas njezan, topal i gladak , stavljala sam ga sve vise usta, najprije sam ga drzaala sa rukama , a kad sam ga stavila skoro cijelog za ruke vise nije bilo mijesta , jer je cijeli bio u mojim ustima , polako sam ga uvlacila i pustala.

Jako brzo sam osijetila da Pier vise ne lize pravilno moju picu , jer je poceo uzdisati, ali nisam ispustala njegov ud .
Pjerov ud se poceo grciti i osijetila sam kako mi topla tekucina ulazi u usta i ide prema grlu , imala je neobican ali fini okus .
Sve sam progutala , jer sam negdje procitala da je to dobro , jos je Kleopatra po nekim knjigama pila spermu i mazala se sa njom da bi bila ljepa, ali snazna kao muskarac.

Kad je Pier isparaznio svoje zalihe sperme u moja usta i dosao do daha, nastavio je lizati moju picu, a ja sam pocela osijecati da se moj orgazam priblizava, kad je bio na vrhuncu , jos jace sam gurnula macu na Pjerovo lice. Uzitak je bio iznad svih mojih ocekivanja .
Kad sam se umirila , odvezala sam Piera , nije nista rekao , zaspali smo skupa .





Goli puz u rublju


Post je objavljen 06.08.2008. u 00:50 sati.