Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pery100

Marketing

?! NoVi PoSt ?!

napokon pisem novi post....smrc....smrc....nekad mi se neda pisati post pa rade komam po blogicima!!!!ste znali da najveci broj posta mi je 28....jadnoooooo!!! Kad mi niko ne komatuzan....bilo tko mi koma...ja vracam komove.....!!!!!!!!!! Vratila se matea....moja frendica....bila je na Fratarski!!!! Baš sam HAPPY....sad cemo svaki dan ici na more...jelda mata??!!! Jucer za rucak imala sam pedoce....finonjamifinonjamifinonjamifinonjamifinonjamifinonjamifinonjamifinonjamifinonjamifinonjami!!!!!!!!!!!!! To mi je najj jelo uz skampe i lignje!!!!! imam neki program za skidanje pjesma!!!
sretansmijehzujoroflwinknutnaughtythumbupzujopjevalazesmijehsmijehsmijehsmijehsretansretanbeljcoolcoolcoolroflkissrolleyeswinkpartythumbupsmokinsmijeh.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
neznam o cemu da pisem.....mislila sam da u jednom postu pisem o prijateljima, ali nisam sigurna!! Mislim da hocu...booo....booo!!! Još cu vidjeti. Ej ljudeki ste skužili vec tri posta su mi dduuuuugaaa.....cudno za mene! Jer inace mrzim pisati i needa mi see....hehehehhehesmijehrofl!!! Prije 2 mjeseca zavrsila mi je najjjj serija ( O.C. ) !!!!! Baš sam tuzan!! joj... neznam o cemu da pišeeeeeeeeemmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dosadno mi je....lol.....lol...!!!!!!!!!!!! Ej ljudeki sad se dopisujem na msn-u!!

pozzzzzmah i pussaakiss!!!
PS:KOMAJ TE MIII PUUUUUUNNOOOO!!


Post je objavljen 21.07.2008. u 11:28 sati.