Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/littlerihanna

Marketing

hey

hey ljudeki....ewo i mene s nowi postom...ovaj put neću pisati o sebi nego nešto o Olsenicama....one su mi uz Rihannu veliki fan, a na blogu nemam skoro ništa o njima...pa ću sad malo pisat....
ewo ovo je prvo (opis):

ASHLAY OLSEN
PUNO IME:Ashley Olsen
NADIMAK:ASH
DATUM ROĐENJA: 13.6.1986 (2 min starija)
MJESTO ROĐENJA: California-SAD
VISINA: 1,60 m
BOJA KOSE: svijetlo plava
BOJA OČIJU: zelena
ZANIMANJE: glumica
HOBI: golf, tenis, ples
HOROSKOPSKI ZNAK: blizanac
VOLI: matematiku i Pariz
BOJI SE: paukova
NAJ SERIJA: prijatelji
NAJ KNJIGA: Knjiga o džugli
NAJ SPORT: nogomet i tea-bo


MARY-KATE OLSEN
PUNO IME:Mary-Kate Olsen
NADIMAK:MK
DATUM ROĐENJA: 13.6.1986
MJESTO ROĐENJA: California-SAD
VISINA: 1,57 m
BOJA KOSE: tamno plava
BOJA OČIJU: zelena
ZANIMANJE: glumica
HOBI: tea-bo, jahanje
HOROSKOPSKI ZNAK: blizanac
VOLI: matematiku, shopping, kino, konje, rock glazbu i grupu Dave Mathewes
BOJI SE: paukova
NAJ SERIJA: prijatelji NAJ KNJIGA: Oliver Twist NAJ SPORT: nogomet


CAKE O SESTRAMA OLSEN
-one su zapravo dvojajčane blizanke
-obožavaju jahanje i jogu
-od modnih dodataka najdraže su im velike naočale
-njihov vlastiti časopis se zove: Mary-Kate and Ashley magazine
- lansilare su nekoliko modnih linija odjeće koje se prodaju u Americi, u trgovačkom lancu Wal
-Mart
-obožavaju Pariz, a od školskih im je predmeta najdraža matematika
-prije testova imaju veliku tremu koje se rješavaju radeći čučnjeve
-odazivaju se na mnoge humanitarne akcije
-prvih milijun dolara zaradile su sa samo 10 godina
-često govore da su unatoč slavi ostale normale te da im ona nije udarila od glavu
-nazivaju ih i kraljicama ,,klošarskog looka"
-najradije nose kreacije Calvina Kleina


PRVA ULOGA Mary-Kate i Ashley Olsen počele su glumiti sa samo devet mjeseci.Majka ih je odvela na audiciju za humorističnu seriju "Puna kuća"(Full house) i odmah su dobile uloge, zapravo, ulogu. Naime, zbog njihove nježne dobi i strogih pravila za djecu - glumce, odlučeno je da obje tumače ulogu najmlađeg djeteta u TV obitelji Tanner, Michelle, pa su dijelile minute pred kamerama i zadržale se u seriji punih osam sezona. Tako se lijepo moglo pratiti njihovo odrastanje pred kamerama.BLIZANKE, A IPAK RAZLIČITE!Iako tako izgledaju, MK i Ash ipak nisu identične blizanke.Mlađa Mary-Kate razgovorljivija je, voli se šaliti i više se bavi sportom.Dvije minute starija, Ashley, mirnija je, tiša i povučenija. Obožava umjetnost i žešće rock - bendove.KAKVE FILMOVE SNIMAJU U svojim filmovima djevojke se odlično zabavljaju, jer njihov je sadržaj uvijek blizak njihovim interesima u stvarnom životu. Obožavaju pjevati i plesati, gledati MTV, jahati, a osobito uživaju u bejzbolu i nogometu.MODA ZA MALE CURESvoj su ukus odlučile podijeliti sa svojim mladim obožavateljicama.Napravile su super kolekciju koja se može kupiti u većim trgovačkim centrima, dakako, u Americi. Kolekcija se zove Mary-Kate i Ashley :prava moda za prave cure. I to one od 4 do 14 godina.


Do svog 16 rođendana snimile su 13 filmova,izdale 169 filmova, nastupale u pet televizijskihserija, lansirale nekoliko modnih linija i ugovorile poslove za prodaju raznih lutaka, odjevnih predmeta,suvenira sa svojim likovima. Izdale su 4 albuma.


Sljedeći Mary-Kate i Ashley svuda uokolo po svijetu u ovoj avanturi sa konstantnim akcijom, super djevojaka i surfer dečkima. Ova urnebesna avantura počinje kada djevojke vide zločin i prisiljene su da krenu mimo zakona u FBI program zaštite. Svejedno niti FBI nije mogao spasiti djevojke od njihovih uvjerenja i lutanja od grada do grada te je ostelo samo jedno posljednje mjesto-Australija.


Dvije minute starija Ashley je dešnjakinja i nekoliko centimetara viša od ljevakinje Mary-Kate. Ne vole istu glazbu i ne sviđaju im se isti dečki.



MODNE TAJNE MARY-KATE I ASHLEYBLJEŠTAVE VEČERI

Odjeća sa šljokicama savršena je za večernje izlaske i svečane prilike, ali vrlo je važno da ne pretjeruješ. Sa šljokicama vrijedi pravilo - manje je više. Uz izrazito svjetlucav topić svakako odjeni jednostavniju suknju ili traperice i crne sandalice s višim potpeticama.Suknja sa šljokicama ili svjetlucavim detaljima učinit će te kraljicom partyja - kad budeš plesala u njoj,svi će te zamijetiti!ŽIVOT NA VISOKOJ PETI Razmišljaš li o tome da tvoj stil bude ženstveniji i da počneš nositi sandale s visokim petama? Zašto ne! One izgledaju vrlo elegantno i prikladne su za večernje izlaske. Kad kupiš nove sandale s visokim potpeticama, najprijeih nosi po kući, da naučiš hodati u njima. Za početak biraj one koje čvrsto drže stopalo (s više remenčića) i u kojima se osjećaš stabilno.Puna potpetica boli je izbor od one tanke (zvane stiletto). I ne zaboravi - ako su tvoje večernje sandale izrazito ukrašene, odjeća koju nosiš uz njih mora biti jednostavnija.NEZAOBILAZNE TRAPER - SUKNJE
*Nositi traper suknje zabavno je i neopterećujuće. Minica od izblijedjelog trapera s iskidanim porobom savršena je za ljetni look, osobito kad se kombinira s japankama. Ako je pak kombiniraš s čarapama s uzorkom i čizmama, bit ćeš prava rock - zvijezda.
*Tamni traper izgleda cool kad se nosi uz prave stvari. Ako je odjeneš uz bijelu košulju ili bluzu, možeš se bez srama pojaviti i na najhip tulumu.MAJCE SU OBVEZNE
*Baš svatko u svojoj bi osnovnoj garderobi trebao imati klasičnu bijelu i crnu majcu okrugla izreza i kratkih rukava (T-shirt), jer ona jednostavno ide uz sve.
*Majce bez rukava također su neophodan odjevni predmet. Izaberi kvalitetan, crni, pamučni top i bijelu majcu s tankim naramenicama.Možeš ih nositi same ili kombinirane s drugim majcama.
*Majce dugih rukava savršene su za malo hladnije dane. Preko jednobojne majce dugih rukava možeš odjenuti majcu kratkih rukava u kontrastnoj boji.


Image Hosted by ImageShack.us





Post je objavljen 19.07.2008. u 15:48 sati.