Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/glassanchi

Marketing

163. Rođendanska zahvala


Hvala mama, hvala tata

Na današnji dan 17.07 ljeta gospodnjeg sam ugledala svijet. Rodila se mala djevojčica snenih, krupnih plavih očiu.
Dali su joj ime Ančica.

- Hvala mama
što si me odgojila da budem dobra kćer, što sam postala dobra majka
kao što si i ti bila meni. Hvala što si me naučila dobro kuhati, što sam postala dobra i ispravna žena. Ponekad malo posesivna, ponekad kao žena ljubomorna, ali poštena žena.
Znam mama, da se boriš se sa svojom bolesti u kojoj ti ja baš i nemogu puno pomoći. Ostala si sama u godinama kada si trebala uživati u mirovini. Jedan tren i svima nam se porušio svijet. Gradile smo život polako i uspjele. Želim ti još puno godina života.
"Volim ta i hvala ti na mom životu mama". kiss

- Hvala tata,
znaj, kad bi bio sada ovdje znao bi koliko sam uspješna postala, koliko mi pomažu svi tvoji muški savjeti (znam popraviti auto, izbušiti rupu u betonskom zidu, igrati se sa strujom...). Znam biti totalno hladna baš kao muškarac. Nisi s nama već 11 godina, napustio si ovaj svijet prerano i nisi vidio kako su ti unuke izrasle i stasale u predivne poslovne djevojke. Vjeruj mi tata, bio bi ponosan na mene, svoju mlađu kćer, na svoje unuke. Vidio bi kakav sam ratnik, borac i kako sve mogu, ništa mi ne predstavlja prepreku. Možda ponekad zastanem, ali ne posustajem, padnem, ali znam se dignuti. Ti si me naučio upurnosti, tebi sam zahvalna na strpljenju koje imam, na ljudskosti, na ljubavi prema svijetu i životu. Što da ti još kažem tata?
"Volim te tata i hvala ti što si mi baš ti bio tata" kiss

SRETAN MI ROĐENDAN kakav got bio, moj je. mah
njami party


Image Hosted by ImageShack.us




Post je objavljen 17.07.2008. u 00:01 sati.