Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/61

Marketing

Ljetne večeri na Zrinjevcu

Je, otišle mrlje s hladnom vodom. Već sam bila otpisala nove lanene hlače a i tuniku... al sve je izašlo. Masničetina je već u ljubičastoj boji i neće tako skoro proći. Izgleda ko da sam se dernula negdje dobrano, no ajd... stalno imam neku plavnicu pa nije neuobičajeno.

U svoj svojoj jučerašnjoj ljutnji i dizanju tlaka još mi se dogodilo da sam skoro izgubila zdravstvenu iskaznicu. Srećom, neka dobra dušica vidjela je kako se pri izlasku iz laboratorija gombam s torbom i čašom za urin i maramicama u pokušaju da obrišem mrlje. Pokupila sam skoro sve sa stolice gdje sam odložila stvari. Al ostade iskaznica. I odnese je netko u laboratorij. I ja je dobih natrag. Hvala nepoznatom dobročinitelju! Već sam bila gruntala što ću i kako ću bez iskaznice ali odlučih prvo provjeriti u laboratoriju pa poslije kukat i jadikovat. Tako sačuvah kilu živaca... Nalaz krvi super, sve u normalnim granicama. Ova druga tekućina kaže da moram piti uvin čaj pak ću to i učiniti. Ništa zabrinjavajuće.

I tak. Spremam se sutra ujutro u Zagreb-grad. Ja ne bih bila ja da si već nisam isplanirala boravak. Tako ću isto popodne otići na Zrinjevac, na priredbu "Ljetne večeri na Zrinjevcu" (od četvrtka 17.7. do subote 19.7. u glazbenom paviljonu parka).

Događanje u četvrtak nazvano je "Glazbom i znanjem protiv malignih bolesti". Od 18 do 20 h će tamo udruga "Za novi dan” predstaviti informativnu brošuru pod nazivom „Mali savjetnik za oboljele od malignih bolesti“ i organizirati potpisivanje peticije za najkvalitetnije liječenje kroničnih, teških i rijetkih bolesti po preporuci liječnika specijalista na račun HZZO-a. Članica sam udruge skoro od samog osnivanja, a i moja Zajednica žena upisana je kao član. Ovo je ispala prilika za upoznavanje i potporu. Nakon programa udruge, u 20 h na Zrinjevcu nastupa Tata od formata s ostalim Caiman Verdeovcima. Doći će ga poslušati još neki blogeri i eto nam blog-susreta. Jest da bi bilo puno ljepše da se nalazimo uz more, u Tondu na primjer ali nećemo sad cjepidlačiti…

U petak odrađujem prvu kontrolu (nakon zračenja) i popodnevnim busom vraćam se kući svojoj. Društvo će mi u busu praviti kuma. Imat ću je samo za sebe pet sati, ihaaa! Gošća ostaje do nedjelje, imamo taman vremena za poneku šetnju, možebitno piće u Stella Marisu (da trunak zvjezdane prašine od silnih celebrityja na ATP turniru padne i na nas), ma jednostavno – ljudovanje.

Post je objavljen 16.07.2008. u 08:41 sati.