Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malenazvijezdica

Marketing

on: btw. zaboravih ti reci, imam curu u virovitici..

maja: ne, ti si hodala dolje, a mi gore. i onda sam ja njemu rekla ''gle ju'', onak pozitivno, a on meni ''ma vidim. zakon je''.
on: ti se zaista ne volis ljubiti? nekako mi izbjegavas poljupce..
neko vrijeme nakon toga izvali ovo gore:)))). jeeee
Najzabavnije od svega toga je sto on voli Bukowkog. I ja sam ga voljela. Do prije 5 min. Sada ga vise ne volim. Eh, jesu ti ferovci zahebani ljudi:))). Zapravo nije ni vazno, samo je cudno. Cak mi je ubrao i cvijetic.
No da, nekako sam se uvalila u to da sam se ljubila s tipom koji ima curu. Srecom sto ona zivi u drugom gradu, inace bih imala jos vecu griznju savijesti..hihihi:)))))
Dobro, Zapravo je tema ovog posta varanje. Nekako smo dosli i do te teme u mom zivotu. Samo je stvar u tome sto nisam ja prevarila decka (kojeg ni nemam) nego sam se ljubila s deckom koji je time prevario svoju curu. I na zalost, to sam saznala mnogo vremena nakon naseg ljubljenja. Mislim da ljudi koji varaju cure ili decke, a da s njima nisu u braku ili tako sto (dakle, imaju mogucnost prekida), nisu dovoljno zreli. A nisu bas ni posteni nesto:). U subotu smo bile na koncertima. Maja, ti si prelijepa:))) (procitat ce ona to).

Bas je savrsen osjecaj kada vices, pleses, vristis, pjevas i smijes se. Oni su se penjali gore preko Basce (to je kraci, mnogo kraci put) a ja nisam mogla. Znam, nespretna sam, bila je noc, mi smo bili polupijani i veseli, a trava je bila kliska od rose. Pa sam lijepo isla okolo Basce. I dovikivala se s njima gore. Osjecam se lijepo. Veselo i zivo. Mozda je uzrok kisa sto je padala nocas.. (nocas sam izasao na kisu, prosao na drugu stranu grada..)
Eto. Moram mami ici pisat pismo. Dream of mirrors..

Post je objavljen 14.07.2008. u 15:50 sati.