Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hidas

Marketing

DANI SUNCA - EKO-ZADAR


www.ekozadar.org

Udruga "EKO - ZADAR" organizira sajam

"DANI SUNCA"

koji će se održati 25. i 26. srpnja, te 1. i 2. kolovoza, 2008. godine

u ulici Plemića Borelli


Cilj manifestacije je promovorati prirodne ekološke proizvode pomažući tako malim poduzetnicima i gospodarstvenicima, te utjecati na pozitivne promjene i donošenje odluka koje se tiču održivog razvoja kroz zagovaranje, aktivističko djelovanje i promicanje ekološke svijesti.

Na ovogodišnjem sajmu «Dani sunca» izlagati će se prirodno i tradicijski proizvedena hrana i pića, ulja, ljekovito bilje i biljni preparati, proizvodi s područja aromaterapije, umjetnički i zanatski proizvodi (suveniri i uporabni predmeti od prirodnih materijala).

Organizator osigurava za sve izlagače osnovni izložbeni štand za kojeg se uplaćuje kotizacija od 250 kn/dan. Članovi “Eko – Zadra” ostvaruju popust od 10 posto.

Radno vrijeme sajma je od 08.00 – 24.00 sati.

Pravo sudjelovanja ostvaruju neprofitne organizacije, trgovačka društva te druge pravne i fizičke osobe čija je djelatnost u cjelosti ili djelomično povezana s ekološki održivim gospodarskim, kulturnim ili drugim djelatnostima.

Rok za podnošenje prijave je 15. srpnja, 2008 god. Napominjemo da je interes veliki a broj štandova ograničen. Prvenstvo će imati ranije pristigle prijave. Udruga "Eko - Zadar" također ima mogućnost odabira izlagača.

Do istog roka izlagači su dužni uplatiti najamninu za svoje štandove i to na žiro račun: OTP banka d.o.o. 2407000 – 1100082103 / poziv na broj: 02 U slučaju kiše sajam se neće moći organizirati te će uplaćeni novci biti vraćeni uplatitelju.

Izlagač je obvezan prijavljene eksponate izlagati tijekom trajanja sajma, a na izložbenom prostoru stalno mora biti prisutno odgovorno osoblje.

Izlagači mogu obavljati direktnu prodaju na svojim izložbenim štandovima. Isto tako mogu vršiti svoje promidžbeno - prezentacijske i druge aktivnosti uz dogovor i odobrenje organizatora. Izlagačima se predlaže deklariranje robe koju prodaju.

I ovaj put posebnu pažnju poklanjamo promidžbi sajma. Sajam će se reklamirati na lokalnim radio postajama i tisku.

Također, zamolili bi izlagače da ako imaju prijedloge ili sugestije vezano uz samu organizaciju sajma ili izbor predavača da nam se jave.

Svi izlagači dobit će štampane papirnate vrećice od recikliranog papira kako bi smanjili negativan utjecaj plastičnih vrećica u okolini. Štampane su u 3 veličine te se nadamo da će te se priključiti akciji.

Prijave ćete naći pod "Danima sunca" na naslovnoj stranici udruge ili na dnu naslovne stranice te vas molimo da ih ispunite i pošaljete na našu mail adresu: ekozadar@inet.hr!!

S poštovanjem,

Udruga "Eko - Zadar"

023 300 120; 300 119

www.ekozadar.org



Post je objavljen 14.07.2008. u 12:08 sati.