Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnazenlji2

Marketing

Ha! Evo me! Napokon praznici!

Pa bok ljudovi! Eto došo red i na mene da napišem novi post. Hehehe...dugo mi je trebalo. Ma trajala je škola i stisli su sa svih strana i eto, nisam pisala... (moram se opravdat) Hahaha!
Ali i vi ste krivi! Niste mi komali i ja čekala komentare, a ono nema!!! Ma morate sad komat. Puno očekujem od vas! Kad krenem u školu, napisat ću novi post (ako ne i prije) pa želim puno komentara!
Pa eto gotova škola, zadovoljna svojim uspjehom (a tko ne bi...) Hehe..
Sad smo na praznicima!!!!! Malo je dosadno, ali bar nema škole!!! E ja sam se u početku dosađivala, ono samo sam ljenčarila, visila na kompu, zujala malo i tak. A sad se ja rekreiram! Heheh! Moram malo!
Ja vam vozim bic malo, vrlo malo!! A rolam se puno! Moram nabit kondiciju!!! hehe, malo sam izašla iz forme! Odem rolama do jezera s Dunjom ili Leom i Katarinom pa se malo zabavimo, a i ne škodi! Ono nemam šta radit po cjele dane i sam se kuham, a koja vožnjica dobro dođe! A sladoled, uvijek na njega zaboravim, a kad se sjetim, a joj, mogu pojest tonu!!! Hahaha!!!
Malo sam se Lee! Ma zakon!!! E da imam akvarij već 3 godine, a ne i 4! Neki dan sam dobila nove ribice! jednu veselu zlatnu koja sm ždere, ono bit će debela ko svinja!!! hehehe... Imam i 2 skalara! Male trokutaste ribice sa kao ogrebanim repićem i perajama! Ma baš su slatke, idu i unatrag!!!! tak su sweet!!! Zakon, ono super mi je na praznicima. Uskoro idem na more!!! Jee!!! Jedva čekam!!!! Ma more me najviše usreći!!! hehe.... Eto idem ja sad polako a na vama ostaje da komate!!!! Ko želi komentireti anonimno i k tome sračkati nek pogleda u komentare ovog posta prije...
ili da ponovno sve kažem... Možda ne bi bilo loše jer ste mi se lagano popeli sa svojim sranjima...
Pojedinci ne serite, ak već serete bilo bi sobro da se predstavite jer ovako samo dokazujete da ste jadni i da me se bojite! Buahahaha! Kiss! =)
Brišem posrane komentare anonimnih jer su previše niski, jadni i bezvrijedni
za moj blog!

Ma evo sad se obraćam dobrim ljudima!!!
Ovako komajte mi puno i puno vas volim jer ako ne budete komali nema new posta!!!
E samo da kažem, najesen ja 8. razred, ono glavni u smjeni, a i u školi!!!! Hehhehee, zakon!!!!
Ajde sada pozz... i komajte a ako sta anonimci ko ji su dobroćudni slobodno komajte!!!! Kiss pozzzzzzzz..... =)
Poz mojim frendovima!!!! Borni, Marini, Ivi i ovim domaćima... kiss!!! =)

Post je objavljen 12.07.2008. u 13:06 sati.