Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/islak

Marketing

Jer Lila tako kaže!!! (op. 7 dana - kradljivica bloga!!!)

Davno je to bilo kad je Nela Eržišnik pjevala
kuuukaviiica kukaaa
veeeć mi je oood njee muuukaaaa
pjeva
Moja kuma Dane baš se u zadnje vrijeme uprla postić rekord u kuknjavi! Kladim se da i sad sjedi negdje i tješi se sladoledom! ( finocool op. 7 dana ) Morat ću ju malo otić posjetit. Zdrmat ju malo, nek žena dođe k pameti! lud Ovaj vikend sam fraj te sam mislila s Štefom ić u Turopolje. Štef ima u subotu navečer gažu u jednoj kleti, a posle bi si malo uzeli vremena samo za nas. No, ne mogu pustit kumu da se pati. Promjenila sam planove te ću sutra rano put njenog otoka. Da ju zdrmam. Nemojte mislit da idem zbog mora! Rekla sam da smo Štef i ja imali planove. U poslijednje vrijeme stalno se viđamo i lijepo nam je skupa. Mislim da između njega i Ifraima sve više naginjem k Štefeku. Ifraim je zabavan, zgodan, no malo šutljiv i sramežljiv. Na početku me je to privlačilo no s vremenom postane iritirajuće...a Štef je pravi vrag, nije ni ljep ni zgodan ali me nasmijava i uvijek mi je s njim veselo. Ne znam šta ću... ovo vrijeme s kumom iskoristit ću i da malo promislim o njima dvojici...Nisam ja žena koja sjedi na dvije stolice. Njih dvojica su sasvim slučajno ušli u moj život u isto vrijeme i oba su mi se svidjela, te bi bilo krajnje glupo od mene ne uzet si vremena upoznat ih obojicu i onda odlučit! Naravno da se na moru namjeravam i opustit i ljepo provest. Pa meni je svugdje ljepo, takva sam ja! smokin ( zijev op. 7 dana )
Ako se pitate šta ima nova u redakciji Jučerašnjih vijesti, evo samo kratko... Ponovno je došlo do promjena. Bivša novinarka Pitajte Bosiljku kolumne sad je preuzela Life Style rubriku u kojoj se i ja nadam dobit svoju kolumnu, Jer Lila tako kaže. Prenosila bih svoje životno iskustvo masama ljudi i sve više sam uvjerena da bih bila pravi hit! No gospođa Bosiljka još niš konkretno ne zna. Kolegica mi, Micika, bila je neko vrijeme na bolovanju zbog tromboze. Fajruđa je rodila zdravog sinčića i već se vratila na posao. Bara je najduže u novinama i ima 2 tjedna odmora. Otišla je familiji u Dugu Resu. Neodlučna kolegica o kojoj sam već pisala, ostavila je svog dugogodišnjeg dečka i prošli vikend udala se za rođaka žene našega reportera, one koja vozi kamion. I njen novi muž je vozač kamiona te je kolegica često usamljena. Ponekad sjedne s njim u kamion i pravi mu društvo na kraćim relacijama. Francek, naš jedini muškarac pravi kako ga potiho zovemo, kuka više nego kuma Dane. Te ima ženu blesaču, te šefovi nemaju mozga ni koliko je crno pod noktom, te on bi to zatvorenih očiju sve bolje obavljao al mu se neda - kaj! on radije odradi svoje i niš ga ne stresira, a djeca ga brinu, jesu li jela, jel' ih žena vodila zubaru ili su ju deca preveslala pa će i to morat on s njima obavljat, zašto mlađi ima trojku iz vježbanja i kako to...nije htio učit plivat na bazenu... te je li stariji za ozbiljno gušio mlađeg ili su se samo igrali i kako bi on to procjenio kad nije bil s njima, te ženu pere pms i treba li ju vodit u kbc na pretrage ...čini mu se da je nimfomanka!!!. Ne da mu mira. I šta će on jadan...mora ju pazit jer se ona ne može suzdržat te bi dala svemu na dve noge... ne smije ju ispuštat iz vida i mora se žrtvovat jer šta ako nađe nekog koji se bolje seksa pa ga ostavi...
Meni nikad nije dosadno. Posao čistačice smatram sad već samo hobijem. Čistim ja pedantno, kao i uvijek, no znam da je to sad samo pitanje dana kada ću imati sasvim druge zadatke. thumbup
A sad samo da ovo spremim Dani na blog pa jurim počistiti donji kat (u fušu sam preuzela čišćenje fitness centra, no to je jako povjerljiva informacija). ( op. 7 dana zaliven)
Onda s posla ravno na autobus za more. Kad ja s nom završim, Dane neće bit za prepoznat! (op. 7 dana puknucu ) Imam cijeli niz korisnih savjeta i uputa koje sam si vježbajući za svoju kolumnu, pospremila. Sad će mi Dane bit pokusni kunić, ali nemojte me krivo shvatit. Ne znam niti jednu osobu kojoj su moji savjeti i upute potrebniji nego kumi Dani! (op. 7 dana burninmadburninmadburninmad ) Moram joj objasnit da mora sve mijenjat. Od odijevanja- prestat nosit dosadne majice i počet nosit ženstvene lepršave tunike, ne više hlače nego suknje do poda... ne više sama se šišat, mora ić frizeru, pedikeru, manikeru...i ostalim -erovima se mora u ruke dat da ju remontiraju redovno. Mogu ju ja kod mojih -erova naručit! Ja sebe dobro njegujem - zato i radim u fušu. Da si mogu -erove priuštit. Nisam ja s traktora opala! I još puno, puno ideja imam kako transformirat Danu u ...mladu damu, rafiniranu, nježnu...poput mene. (op. 7 dana rofl ) Ako se bude bunila i ako počne kukat i pitat kako i zašto ovo ili ono, i tu sam joj doskočila! Reći ću joj samo Jer Lila tako kaže!!!

Dragi moji, ipak mi poželite sreću jer čujem da bodulke znaju bit tvrdoglave. namcor (op. 7 dana yes ) Pokušat ću se javit s mora, kako se projekt Dane odvija.... Jadan moj Štefek...Sam u Turopolju...Sva sreća pa nije ko ona Francekova! Pa se ja ne brinem. (op. 7 dana lazelazelazelazelazelaze )




Post je objavljen 12.07.2008. u 02:34 sati.