Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teicaimegyca

Marketing

.... Evo nas nakon nekog kratkog vremena....

Bok ljudi evo nas!!!! Kako ste vi nama??? Mi smo odlično!!! Zezamo se i uživamo u slobodnim praznicima bez nadzora nastavnika!!! Krenule samo čitati knjige!!! Tea čita "Miss maturalne zabave od Stinea i jako je zanimljiva knjiga!!! A Megy čita "Novi dečko". Knjiga je pre, pre zakon!!! yeszubo
Miss maturalne zabave- radnja

Image Hosted by ImageShack.us


Samo pet tjedana dijeli učenike gimnazije u Shadysideu od maturalne zabave. Pet je djevojaka u igri za titulu kraljice škole i borba za glasove među njima već je počela. Dečke će pak mučiti drugi problemi - kako se odlučiti s kojom će curom samo izaći van, a s kojom će početi hodati. Za Lizzy, jednu od pet finalistica na takmičenju za miss maturalne zabave, uzbuđenje će ubrzo prerasti u uobičajenu razinu predizborne nervoze. Netko je, čini se, vrlo odlučan u namjeri da svih pet kandidatkinja liši života prije nego što zabava počne.

Novi dečko - radnja

Image Hosted by ImageShack.us


Kada se zgodni i tajanstveni Ross Gabriel pojavio u Srednjoj školi Shadyside, sve su djevojke željele izići s njim… čak i one koje već imaju dečke!
Janie, Eve i Faith su otišle toliko daleko da su se čak i okladile – koja će od njih prva u tome uspjeti?
No kada se iznenada počnu događati neobjašnjiva ubojstva, izlazak s Rossom počet će nalikovati na flert s preranom smrću.
Hoće li Janien spoj iz snova s Rossom biti najbolja noć njezina života ili noć njezine smrti?
R. L. Stine, najpopularniji američki pisac za mlade, potpisao je više od stotinu naslova u žanru trilera i horrora. Serijal Fear Street (Ulica Straha) donio mu je svjetsku slavu.


HVALA SVIMA KOJI SU NAM KOMALI I KOMAJTE NAM I DALJE!!! KISS kisskisskiss !!! bOK mahmah!!!

Post je objavljen 11.07.2008. u 13:01 sati.