Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/babyblondebitch

Marketing

Khm...

Evo mene opet!
Dugo nisam pisala postove ali evo, vratila sam se....

8. razred...završio...falit će mi moja ekipa i to jakoooo.. ali mora se krenut dalje...upisala sam se u srednju, hotelijersko-turisticku u frankopanskoj.
Ovaj tjedan mi je sestrična kod mene pa se malo družim s njom... da, pozz mojoj Mii koja se trenutno tušira smijeh...

No, uvijek kad stvari krenu na dobro, moje misli kasnije krenu na loše...misli o samoj sebi...da..tako je to kod mene...cudna sam i sama to znam.. neki ljudi me izluduju, prema nekima se krivo odnosim, nekima dajem vise paznje od drugih isto znacajnih osoba...
sve je to krivo... i evo mene opet s misljenjem da sam kuja. a sta ces, dogada se. ali nebi trebalo. barem ne toliko. No, koliko god se ja trudila (jbt, često koristim tu recenicu smijeh da,ugl.. ) koliko god nije dovoljno. Mozda se ne trudim dovoljno. Možda se nekada ne trudim uopce. Prekasno shvacam, prekasno razmisljam o tim stvarima o kojima sam trebala ranije razmisljat, koje sam trebala znati ( I ne, to nije zato sto sam plava!) , no bojim se da ne bude toliko kasno da izgubim neke jako znacajne stvari, tj. osobe… Potrudit cu se sad stvarno! Nezelim I necu doci do takve situacije. Promijenit cu se, koliko god treba, no mi cemo uvijek ostati BFF do kraja. Nekada mislim, da nisam samo ja ta koja se treba non-stop truditi sve više I više, ali opet nisu te osobe nesto skrivile, uvijek nekako ja nesto skrivim.

Da, mislim da je dosta depresije il sto god da to vec je.
Pozdravljam I jakoooooo punoooo volim svoj bivši 8.b!
A sad idem ja, sutra se rano dižem…idem na bazen rolleyes ajoj…valjda cu prezivjet belj

I odlucila sam, OPET, da cu cesce pisat posteve…e da, skoro zaboravila, slijedeci tjedan idem na more, pa dok se vratim cu napisat novi post, dozivljaje I anegdote smijeh a I prije nego sto odem naravno, napisat cu novi post…(ako mi se bude dalosmijeh)

Bye,
Papa,
Muah,
Adio! wave


Post je objavljen 09.07.2008. u 00:34 sati.