Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojpassigmund

Marketing

Još jedan knjižuljak...

Feisty Fido
od
Patricie McConnel

To vam je jedan mali knjižuljak sa praktičnim savjetima za kontroliranje svoga psa ukoliko se ponaša agresivno prema psima ili ljudima dok s njime hodate gradom. Prije svega savjeti su vezani za hodanje na povodniku, a mogu se koristiti i ukoliko pas bez povodnika hoda uz vodiča.
Tu je prije svega metoda učenja psa da se u trenutku kada ulazite u "neugodnu" situaciju skoncentrira na vas...odnosno da se pas nauči da u trenutku kada je u "neugodnoj" situaciji pogleda svoga vodiča i da umjesto agresivnog ispada odreagira smireno i koncentrirano fokusirajući se na vodičeve upute.
Tu je i metoda za izbjegavanje "neugodnih" situacija kojom se psa uči da ode iz "neugodne" situacije u trenutku kada se u njoj nađete.
I još jedna zanimljiva metoda, za pse koji su agresivni iz straha, da ih ostavite same u "neugodnoj" situaciji s namjerom da shvate da u svojoj agresivnoj namjeri nemaju podršku.
Onako...zanimljiva knjižica...kratka je i jednostavna...vjerujem da može biti korisna onima koji u svakodnevnim šetnjama imaju problema sa agresijom svojih pasa...
Iz ove knjige nećete saznati puno o agresivnim ponašanjima pasa ali dovoljno da psa, koji se u dnevnim šetnjama ponaša agresivno, možete staviti pod kontrolu i učiniti vaše šetnje sigurnima.


Post je objavljen 08.07.2008. u 07:42 sati.