Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/robijanje

Marketing

Zadrtost na eN-tu

Image and video hosting by TinyPic

Sjedim svakodnevno pod otvorenim prozorom i čitkaram kojekakve literature, skripte, ovo, ono i u toj svakodnevnici mi se događa jedna čudna stvar, gotovo nevjerojatna, meni fakin neshvatljiva!!! O čemu se radi.....naime, ispred moje zgrade dnevno protutnji gomila automobila; velikih, malih, skupih, jeftinih, s klimom, bez klime, crvenih, plavih, ljubičastih, zelenih na štrafte, sa kotačima, bez, itd. Ne smetaju mi. No, svakih sat vremena mojom ulicom protutnji jedan automobil sa otovrenim šajbama do poda iz kojeg trešti nešto što ne mogu ni glazbom nazvati, nešto što podsjeća na neka davna vremena - ona kad su došli iz Male Azije i htjeli sve učiniti svojim - nešto što u meni izaziva osjećaj gorčine, znoja ustajalog, jeftinoće i zadaha alkohola, osjećaj zadrtog mentaliteta, uskogrudnosti, isključivosti, agresije i pohote - odnosno pakla. Pogađate - to što trešti su cajke. I zanimljivo je da u tjedan dana možda ako prođe jedan auto koji glasno sluša nešto što se može nazvati glazbom, a u svim ostalim slučajevima trešte cajke. Dvanaest je sati i dnevno prođe oko dvanaest različitih automobila iz kojih drma to smeće, ali ono do daske, do jaja. Da se razumijemo, to nisu jeftini automobili. Tatice su im kupili dobre pile - sa klimama - ali ipak je bitnije da rulja vidi kako je on velika faca - oznojena, btw, umjesto da se hladi klimom.
I sad je vas pitam kakvi su kompleksi u pitanju, kakav mentalitet, koji sklop u glavi kada ih tjera da se svi ponašaju tako ukalupirano, a taj kalup je nažalost opće mutavilo i gluparija strašnih razmjera? Što ih tjera na to?
Ovo je samo jedan primjer. Oni se ponašaju indentično i u drugim stvarima, samo što sam ja primjetio i naveo samo ovaj. Primjerice odnos prema ženama. To je strava. Žene su im porno hologrami oko kojih se vrte i ubacuju euriće u njih kako bi ih još bolje napalili. Ako je sreće i para na kraju se i pofukaju.
Da, to je još jedna od stvari koje jednostavno ne idu u moj ograničeni um. Žao mi je. Ako netko znao nešto više o tom fenomenu molio bi ga da svoje znanje podijeli na ovom blogu sa nama ostalima. HVALA.

Post je objavljen 07.07.2008. u 21:03 sati.