Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/neasims2

Marketing

Apartment Life

finoPrije svega-Novosti na NeaSims3 fino

Stiže nam nova ekspanzija! Za više informacija potrbno je još strpljenja,a evo što za sad kažu na Sims2 službenoj stranici:

Simsi se sele u potpuno novi apartman i njihovi životi više neće biti isti. Očekuju ih nove avanture, zabava i tužni trenutci dok upoznaju nove ljude i istražuju novo susjedstvo. S vašim Simsima ćete moći popiti kavu u lokalnom kafiću, odvesti djecu na igralište, ili naučiti plesati breakdance. Otvaraju se nove mogućnosti, život s cimerima, ostvarivanje novih poslovnih kontakata, ili jednostavno zaljubljivanje. Apartmani su prilagođeni za sve novčane tipove: od jeftinih do luxuznih s vlastitim butlerom

Izlazi sredinom 8 mjeseca 2008

New info:
Welcome to Belladonna Cove!
Naime tako se naziva novo susjedstvo. U njemu se nalaze razne kuće sa apartmanima koje možete unajmiti, zajednički lotovi i skriveni lotovi.
U ovoj ekspanziji simsi će se moći mnogo više družiti nego do sada. Moći ćete pitati druge simse razna pitanja,High Five, Earthy Hug, Fake Out, Kiss Kiss Darling i Handshake.
Djeca imaju nove aktivnosti (npr.preskakanje užeta,novo igralište) kao i odrasla npr ples (klasični i break dance).

U svakoj zgradi može živjet 4 obitelji,a naravno možete izgrade raditi i sami.U zgrade koje vi neželite useliti svoje simse uselit će se automatski susjedi. Susjede možete posjećivati,ostvarivati prijateljstva ljubavi, žaliti se na njih,ali ih nemožete kontrolirati.
Dodan je i Reputation panel. DA biste poboljšali svoju reputaciju možete prirediti tulum za cijelo susjedstvo,no ako vas susjedi nevole i nemate dobru reputaciju najmodavac vam može povisiti rentu.

Dodano je i novo područje o kojem simsi mogu učiti iz knjiga: Fire safety, Anger Management, Lifelong Happiness, Physiology anf Couples Counseling.


Rent!Način unajmljivanja apartmana je vrlo sličan kao i kod Bon Voyagea (ako ga imate). Dakle postoje posebna vrata na koje kliknete i izaberete rent. Posjetit će vas najmodavac kojem plaćate apartman. On će povremeno dolaziti ali možete ga i vi nazvati u slučaju da se nešto u apartmanu pokvari da to dođe popraviti.
U luksuznim apartmanima postoje i domari koji automatski popravljaju sve pokvareno.
Ako vam je stanarina previsoka možete izabrati cimera na način da nazovete telefonom i počmu vam dolaziti kandidati.Kao pomoć pri odabiru možete vidjeti osobnu kartu svakog kandidata s njihovim podatcima.Ali svog cimera nećete moći kontrolirati.


Novi Objekti!Od novih stvari dodan je super krevet koji se može sklopiti u ormar i tako vam uštedijeti prostor dok nespavate. Dodan je i vibrirajući krevet. Kante za smeće se nalaze u hodniku zgrade u zidu,možete napraviti ugradbeni ormar.
Za gradnju su dodane super svari: Spiralne stube i Zaobljeni zidovi

Dodana je i magija!
Postoje 3 vrste vještica: good, evil i neutral.Dobre su obučene u bijelo, neutralne u smeđe a zločeste u crno.
Ako želite i vi postati jedan od njih morate se sprijateljiti s vješticom. One borave u susjedstvu. Ako postanete vještica dobit ćete svoju knjigu čarolija i moći ćete ući u tajni lot (postoje 2 jedan od dobrih i jedan od zločestih vještica) . Od vještica možete naučiti i kako postati opet normalan sim. Što više vježbate magiju moći ćete pripremiti bolje napitke a time i čarolije.
No vještice imaju zanimljive moći:

Good Spells:
Banish Death: vraća mrtvog Sima u život.
Aura of Niceness: čini cijelo susjedstvo sretnim.
De-Fuego: u trenu gasi vatru.
Bugs of Ambiance: Doziva leptire i krijesnice ovisno o dobu dana.
Make Agreeable: spaja nova prijateljstva.
Waves of Happy: dobro za tulume jer čini sve zadovoljnima
You Can Has Cheezburger: Stvori platu hrane.

Neutral Spells:
Make Fit: U trenu određeni Sim smršavi.
Make Fat: Suprotno od Fit
Mighty Cluck of the Beyond: Učini da određeni sim dobije kokošije pokrete.
Leave'spolsion: Očisti lišće s lota.
Puddle Evaporator: Očisti nakupljene lokvice vode od kiše s lota.

Evis Spells:
Resurrect Zombie: Mrtvog sima pretvori u zombija.
Bees!: Natjera pčele da napadnu nekog.
Mist of Plague: Natjera sima na povraćanje.
Fuego: Stvori vatrenu kuglu i pali objekte.











Copyright © NeaSims2, 2008.
Zabranjeno kopiranje i objavljivanje posta na drugim blogovima. Dopušteno jedino ako se napiše da je s ovog bloga i doda moj link. U protivnom obavještavam administratora






Post je objavljen 05.07.2008. u 14:00 sati.