Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rnbzagreb

Marketing

Mashonda - No Panties + All Or Nothing


2005. godine izdala je album pod nazivom "Janary Joy" no zbog slabog plasmana singlova ("Blackout (feat. Snoop Dogg)" i "Back Of The Club") na radio postajama, album je službeno u prodaji bio samo u Japanu. Mashonda je otada surađivala s mnogobrojnim izvođačima, a neki od njih su: Cassidy, Mya, DMX, Nas, Lil' Kim, LL Cool J, Razah, Fat Joe, Jay-Z, Eve itd. Upravo zbog tih brojnih pripjeva koje je otpjevala dobila je nadimak "hook girl".


Mashonda i Swizz Beatz

Bila je u četverogodišnjem braku s producentom Swizz Beatzom koji se prekinuo u travnju ove godine, a sina je rodila krajem prošle godine. Razvod braka desio se tako izvanredno i neplanirano pa su se zato na internetu pojavile glasine da je Swizz bacio oko na Aliciu Keys jer su nebrojeno puta viđeni zajedno.


Na svojim myspace stranicama Mashonda je, uz naslov "Nikad nisam bila sretnija u životu!" i nove promo slike, objavila i dvije nove ljetne pjesme: "All Or Nothing" na kojoj gostuje Lady Saw te čiju produkciju potpisuje Tony CD Kelly i pjesmu "No Panties" koju je najavila kao prvi singl za svoj novi album "The Renovation Series" koji izlazi slijedeće godine. Uživajte u pjesmama!


"No Panties"
SONG DOWNLOAD: http://www.speedyshare.com/380111744.html
ILI http://www.zshare.net/audio/1456843170e7bf72/

"All Or Nothing (feat. Lady Saw)"
SONG DOWNLOAD: http://www.speedyshare.com/803599170.html
ILI http://www.zshare.net/audio/14567227d9795ab7/


Post je objavljen 02.07.2008. u 13:28 sati.