Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iamsocrasybecuseyou

Marketing

When I think, it is can't be worst, I see in my blog is be a new post....xD

Sjedila sam u čekaonici, na bolničkom krilu Madam Pomfrey…Nije bilo nikoga…svi su bili na balu profesorice McGonagall, te nisu ni znali za onu nesreću sa Lus…jedino je Nic bila kraj mene. Stvarno je super frendica, i uvijek pomaže i kad si u nevolji…sada ne bi mogla ni povjerovati da sam ikada bila u ratu sa njom…naprosto nezamislivo!
-Nessa, što joj se dogodilo?-upitala je Nic tihim šaputom, koji je uništio srednjovjekovnu tišinu.
-Nic, ja zbilja…ne znam! Htjela sam je zamoliti za oprost, a ona se samo odjednom okrenula…i…-tu sam zajecala, i spustila nekoliko suza. Nic mi je prišla, te me je zagrlila.
-No no…neće joj se ništa dogoditi…ja se nadam-rekla je Nic, sa riječima punih nade, koje mi baš i nisu pomagale u ovom trenutku. Tada se čuo cvilež gumenih cipela koji su dopirali iz hodnika. Netko je dolazio…okrenula sam pogled prema zvuku, i vidjela nekoliko prilika kako trče prema nama. Kada su se napokon približili dovoljno da vidim njihova lica, prepoznala sam ih. Bio je to Starz, Nell, Gia i Izzie. A odoiza njih se nalazila puno veća prilika, starija, koja je hodala prema meni ljuta i namrgođena…prepoznala bih to lice i u snu…bio je to Cornelius Fudge.
Najprije su mi Nell, Starz, Gia i Izzie došli u zagrljaj, te su mi uputili milijun i jedno pitanje, a zatim mi je prišao Fudge, te je prepravio svoj prastari crni cilindar.
-Gospođice Malfoy, opet se srećemo-rekao je poslovnim glasom, te glasno zakašljao.
-Očito sudbina ne zna birati ljude za Ministre, zar ne Corneliuse? Ili da kažem, Janko?-rekla sam ljuta. On me je čudno pogledao. Napravio je dva nesigurna koraka prema meni.
-Otkud to znaš?-upitao me je. Ja sam mu pokosno uzvratila pogled.
-Biti kćerka jednog gospodina, koji je u tako reći, «dobrim» odnosima sa Voldemortom(na spomen tog imena, Fudgeu su se zatresle ruke) ima i neke prednosti…kao na primjer, njegova crna knjižica…-rekla sam, te izvukla jednu prastaru knjižicu, sa crnim koricama. Malo sam puhnula u nju, kako bi sišla prašina sa nje.
-Molim? Ukrala si Luciusu crnu knjižicu?-upitao je razočarano. Ja sam mu se samo osmjehnula.
-Ne bih to nazvala krađom…to je više, hm, poklon za moj 16. rođendan…-rekla sam te se Fudge zacrvenio u licu.
-Ne vjerujem ti! Mogla si bilo gdje naći takvu nekakvu knjižicu sa crnim koricama!-rekao je ljuto. Ja sam se glasno nasmijala.
-Ne vjeruješ mi? Hm…dobro. – Rekla sam, te otvorila Crnu knjižicu napola, te počela listati, te tražiti slovo F. Kada sam ga napokon našla, krenula sam pričati
-Ministarstvo će rado zanimati što se dogodilo 1945 kada nisi uhitio svoga brata za pljačku bezjačke banke. Ili možda će ih pak zanimati tvoj odnos, sa Znaš-Već-Kim, ili možda tvoja potajna veza sa bezjakinjom imena Glorya, ili možda zašto je stvarno Leonardo DeCarpini završio u zatvoru, ili-
-Dobro prestani!-zaderao se Fudge, te napravio par glasnih uzdisaja. Starz je Nell uputio čudan pogled, dok je Izzie nešto šapnula Gii.
-Samo sam došao ispitati za ubojstvo, ništa više!-rekao je Fudge ravnodušno. Odjednom mi je pao kamen na srce. Lus je mrtva??! Sve mi se zamaglilo. Pojavila mi se crna slika pred očima. Tada sam nešto osjetila. Čula sam neke sablasne zvukove, koji su me dozivali. Ugledala sam neku bijelu priliku u obliku duha kako mi se približava. Tog trenutka sam shvatila…ja nisam više u stvarnom svijetu



Prilika mi se približavala. Ugledala sam ju…to je bila…to je bila…
-Lus?-upitala sam. Prilika me pogledala.
-Ne, ono, Britney Spears je ovdje-rekla je te smo se obje nasmijale. Pogledala sam ju.
-Lus, zar ti nisi…mrtva?-upitala sam. Ona me pogledala. Čudno me je gledala.
-Naravno da nisam mrtva! Ja sam samo u nesvijesti…Madam Pomfrey mi je dala neki lijek, i rekla je da će čudno djelovati na mene…kao da ću uči u umove, koji su emotivno slabi…-rekla je te mi se nasmiješila.
-Zašto si pomislila da sam mrtva?-upitala je, te nabacila osmjeh na lice.
-Pa, Fudge je rekao da je došao radi ubojstva…ti si jedina na Bolničkom odjelu…pa sam već pomislila na ono najgore..-rekla sam te se ona grohoto nasmijala.
-Mislila si da si me se već riješila?-upitala je, pa smo se obje nasmijale.
-Tko god umro, nije bio na Bolničkom…vidjela bih ga…vjerojatno je umro na nekom drugom mjestu…-rekla je Lus, pa je izblijedio njen osmjeh.
-Nessa, odi natrag, pa ćeš mi reći kada se probudim iz nesvijesti, tko je umro, može?-rekla je te sam joj odgovorila klimanjem glavom. Lus mi se posljednji put nasmiješila, te je pucnula prstima. U taj trenutak sam nestala iz crne slike. Natrag sam se pojavila u prostoriji za čekanje u Bolničkom krilu. Oko mene su bili Nic, Starz, Nell, Izzie i Gia. Digla sam se sa poda. Primijetila sam da ni Fudgea nema. Svi su bili…nekako…ne znam…tužni…kao da su plakali. Jednu je suzu tada ispustila Gia.
-Gia ne moraš plakati! Lus nije umrla-rekla sam. Oni su me čudno pogledali.
-Znamo-rekla je Nic, te ispuhala nos. Svi su me gledali sa sažaljenjem, što sam mrzila.
-Fudge nam je rekao…da je…da je…Draco nađen mrtav!-rekla je Nell, te joj se zasjajiše oči od suza.
-Molim?-upitala sam. Moj Draco…moj jedini brat blizanac…on je mrtav?…tresle su mi se ruke…srce mi je prestalo kucati…nisam ništa osjećala…
-Ali to još nije sve…-rekao je Starz. Pogledala sam ga…zar to još nije sve?
-Nažalost, svi smo osumljičeni…-rekla je Gia.
-A glavni osumljičeni si ti-rekla je Nic, te je pala u plač. Pogledala sam pod. Iz mojih biserno plavih očiju počele su izlaziti kristalne suze…
**********
Iduće jutro
**********
-Još ne mogu vjerovati!-uzviknula je Nell. Koračale smo prema Hogsmeadu, jer je još uvijek bio vikend. Već je bilo veoma toplo, te smo obje obukle kratke crne hlačice, sa sivom majicom, na kojoj je ugrafirana slika od Avril.
-Pričaj mi…kako ću to reći Lus? Ona ga je zbilja voljela, Nell. Bez obzira što on nju i nije poštovao niti išta takvo, ona ga je voljela kakav jest…i kada ju je prevario, željela mu je sve najgore, ali nikad ne smrt…još uvijek ga je voljela…-rekla sam tužno te baljezgala neke riječi koje nisu imale smisla.
-A gdje je Nic?-upitala sam, a Nell me je uhvatila za ruku, jer smo silazili na kamenjar.
-Pa…dobila je Vodene kozice…neka bezječka bolest-rekla je ljuto.
Napokon smo ušle u Hogsmead. On nikada nije bio tužniji…jednostavno, nitko nije bio nasmijan…zato sam se lako uklopila. Krenule smo u kafić «Kod tri metle», te ugledala jednu djevojku kako plače za stolom. Njezina maskara, koje je bilo na kile, izlijevala joj se po cijelom licu. Okrenula je pogled prema meni. Ja sam sa nelagodom pogledala Nell, onim pogledom Brzo-bježmo-odavdje-prije-nego-me-ova-napadne. Ali bilo je prekasno. Bila je to Elbereth. Pakosno je ustala od stola, te mi u prolazu do ulaza šapnula na uho:
-Da Bog da crkla, ti jedna izopačena ubojico!-
Od tih mi se riječi, sledila koža. Sva sam se naježila, te me je Nell uhvatila za ruku, te povela do jednog slobodnog stola.
-Ne slušaj ju!-rekla je ljuto Nell.
Nisam joj ništa rekla na to…zapravo, uopće nisam govorila…jedino što sam rekla jest, kada je došao konobar, naručila sam jednu toplu čokoladu. Kafić je bio gotovo prazan. Jedino je bila jedna grupica šestaša, koja je sjedila na drugom kraju kafića. Odjednom se digla jedna plava djevojka, te mi prišla.
-Jesi li ti sestra od…Draca?-upitala je, što je umiljatije mogla.
-Da jesam-rekla sam, te su mi se u očima ponovno pojavile suze. Ona je očito shvatila što mi se desilo, pa je nastavila govoriti.
-Ja sam Norrah Amelle Lilian Charnel …bila sam prijateljica od tvog brata…moja sućut-rekla je te mi se nasmiješila.
-Kako si znala da je to ona?-upitala je Nell, koja je za to vrijeme bila zauzeta Sudokom koji je već pokušavala riješiti dvije godine.
-Pa…imate iste oči-rekla je Norrah, pa nadodala- i jedne večeri mi je to rekao.
Čudno sam ju pogledala. Ona je očito shvatila na što sam mislila, pa je odmah rekla:
-Ma ne! Ja i on smo bili samo prijatelji…osim toga, ja imam dečka-rekla je, te sam ja sa olakšanjem uzdahnula.
-Nego da vas upoznam, društvo, dođite vamo!-rekla je Norrah, te rukama pokazala svojoj ekipici da se približe. Bilo ih je veoma puno. Najprije mi je prišla jedna djevojka.
-Ja sam Sihaja Riddle…zapravo, znaš me! Ja i ti smo se zajedno igrale kada smo bile male…mi smo rođakinje, ako me se sjećaš…-rekla je te sam ju pogledala u oči.
-Da, sjećam te se…-rekla sam, sjetivši se tih oči. Tada mi je prišao jedan momak.
-Ja sam Jesse Thopson-rekao je te mi pružio ruku. Njega sam isto čudno pogledala. Bilo je nešto u njegovim očima…nekako su bile drugačije od ostalih... po njegovoj sportskoj građi, zaključila sam da je dobar sportaš…Mislim da sam ga već znala…onako iz viđenja…zapravo, znam da bi uvijek ON mijenjao Harrya, kada je falio tragač, pa sam ga poznavala, više iz viđenja…nismo nikada razgovarali…ali mi se činio kao super tip…
-I ja sam Natasha-rekla je vrlo simpatična draga djevojka. Bila je imala veliki osmjeh na svom licu, i očito je bila prijateljski tip.
Da nisam saznala da mi je brat prije manje od 15 sati mrtav, sada bih bila veoma sretna…
**********************************************************
ovako odmah sada da vam kažem, nemojte se ljutit...Draca sam ubila, zato što mislim sa njime napravit jedan zakon zaplet...al sve o tome kasnije...heh
Evo htjela bi se zahvaliti svima...ovo je(tek) moj 14. post...nadam se da sam se popravila od onog 1.og...heh
ma ovaj post mi je onako...jadan...opet mi nema humora...ali pojavit će se...valjda...iako ne mislim da već u sljedećem...xD
A sada ono što moram reć....*radi ljutu facu, namrgodi obrve, i šakom udara jedna u drugu*

LJUDI KAKO MI SE NE USUDITE JAVLJATI ZA POSTEVE?! nečuveno!
Mislim, ja uvijek UVIJEK vama javljam, i to doista nije fer... mislim, ne mislim na vas neke, koji mi ne javite za jedan post...govorim o onima, na koje ja slučajno naletim, i vidim da mi nisu javljali jedno 7-8 posteva!!!
Mislim, već sam ih toliko odbila da uđu u moju priču, da bi vama bilo sve po loju...ljudi, mislim shvatite me, ne mogu ja sve stići...
i da...neke sam ubacila...kao što i sami vidite...al sada stvarno više ne primam likove...jedino ako mi se netko ZBILJA zbilja jako dopadne, pa onda ga budem dodala...heh
ja mislim da je ovo sve...xD
e nije...moram reklamirat...xD
ewo, ovo vam je jedan filmić, koji sam "slučajno" naišla na youtubeu....pogledajte, ja sam crkla od smjeha!




pozz dragi blogerovci...sve vas volim i ljubim...
vaša Nessa...


Post je objavljen 01.07.2008. u 15:21 sati.