Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/varuker

Marketing

JAMES BOND U KRVAVOM POGU

evo nas nazad na putu tvrdokornih...
State of Fear osnovali su članovi američkih hardcore crust legendi Disrupt i Deformed Conscience u Minneapolisu, Minnesota početkom 90tih, najvjerojatnije '93., u postavi - Jay - gitara, vokal, Jon - bas vokal, Bracken - gitara i Fred - bubnjevi. U prve dve godine snimili su 3 albuma - State of Fear ep 94' , 'Wallow the Squalor' ep '95 i 'dugometražni' 'The Tables Will Turn' LP '96. - sve skupa nekih 26 stvari sirovog skandi-američkog hardkora. Posebno mi je drag ovaj drugi ep na kojem su dvije stvarno prejebene stvari 'Bloodthirsty System' i 'Violation'.
SoF je još jedan od onih bendova zbog kojih d-beat nije postao dosadan...oču reć, kad slušaš te snimke baš se osjeti da bijes pršti na sve strane a uz dobre rifove ima i čestih promjena ritma - a tako se najbolje izbjegne da ti sve stvari liče jedna na drugu. Svirali su povremeno sve do raspada '01. i napravili su '04. još jedan reunion. Nedavno je Profane Existance Records izdao njihovu diskografiju na vinilu i cd-u i to je brijem najbolji izbor za nabavit il si skinut s neta.

jebiga ja imam samo tu jebenu kazetu staru 10ak godina al probal bum nekak to isfurat na mp3 pa na rapidshare metnem, do tad, skinite si ih bar sa soulseeka i poslušajte par puta, nisu ni meni sjeli od prve e al kad sjednu ne dosade ti godinama, evo ja već mjesecima drugu kazetu ne puštam u autu, pizde mi već ljudi...

hahaa ovo izgleda ko da sviraju u nečijoj sobi, al ok je snimka, stvar je 'Bloodthirsty System'


a tu je 7 minuta giga sa tog reuniona u rodnom minneapolisu, bolja je snimka od ove prve zvuk je čišći i te šeme


tu vam ima jeben hcpunk fanzin , ima intervju sa likovima iz Sekunde, Kuoleme, Sotatile itd.
Živjeli!
---------------------------------------------------------------------------
ahoj evo kog zanima tu su sva 3 albuma od State of Fear, stej tuned...
-----------------------------------------------------------------------------
skeniral sam tekstove sa covera od kazete i tu si ih možete skinut
pis!

Post je objavljen 30.06.2008. u 15:50 sati.