Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/glassanchi

Marketing

156. Vjesti...


Ovih dana je bilo pregršt vjesti koje me nisu previše razljutile ali su me strašno razočarale.
Sve češče se pitam u kakvoj to državi živim?

Prva vjest. hrvatska
Ubojica Žužić šeće glavnim gradom i na trgu pije kavu, sok, čaj...uopće nije bitno što. Kako jedan ubojica dobije izlaz i to bez lisica kad smo moje kćeri i ja morale imati lisice na privođenju na sud a nismo bile krive mi nego pravosudni propust? (za one koji ne znaju: moje kćeri i ja smo provele 8 dana u Remetincu, istražnom zatvoru samo zato što u pravosuđu rade nepismeni dotepenski djelatnici) Tko je to Žužiću dao izlaz nakon presude i osude "ubistvo"? Tko je to potpisao, njegova vlastita mama ili ???
I Magašica je vani.

Druga vjest njami
Žena, mali sitni lopov...
predpostavka: žena gladna ili ju doma čeka gladno djete.
Ulazi u dućan, sakriva jednu paštetu i mljeko u svoju torbu. Prodavačica ju vidi i zatraži od nje da to vrati i da ode. Žena izlazi iz dućana i "navodno" se vraća da bi vikala na prodavačice. Tu počinje sumnjiv dio priče. Zašto bi se vratila, zašto bi sebe dovela u situaciju da joj pozovu policiju kad su je već pustili? Navodno razbije se neki sok i mali komadić stakla ozljedi prodavačicu (izgled i naglasak joj nisu hrvatski). Dolazi gazda dućana (nije iz hrvatske) i spomenutu ženu prebije, iscipelari i slomi joj ruku.
Sad sljedi moja jezičavost.
Lažete gospodo dotepenci, urotili ste se protiv gladne Hrvatice a sami ste došli kruh tražiti u MOJOJ državi. Sram vas može biti. I gladan pas zavređuje jednu, JEDNU paštetu od 4 kune. Mljeko nije krala da se napije nego da ga ponudi svom djetetu. Zar ju zato što nema kuna treba slomiti, možda linčovati?
Ma fuj gadovi smrdljivi dotepenski.

Treća vjest. bang
Sve naslovnise, svih tiskovina su osvanule sa vješču kako su 4 pedera popušila batine. Pa kaj onda?
Koliko se djece, mladeži potuče svaki vikend pa o tome nema ni riječi? Zašto su pederi zaštičena vrsta? Zato što se *ebu u guzicu ili zato što im je premijer prisan prijatelj?
Ne sjećam se ni jednog skupa ili povorke koja je čuvana sa kordonima plačenika policajaca. Koliko takva parada cirkusanata košta sve nas porezne obveznike?
Mašu oni svojim zastavama i drže se za *urac. (to je izrezano iz snimaka) i svojom gestom svima govore: "možete nam popušit". Zašto takve geste nisu puštene u dnevnicima bilo koje televizijske kuće? Da se nebi možda premijer ljutio? Normalna stvar je da se Hrvatska mladež ne da provocirati od pedera i eto vjesti na naslovnicama. Zamisli važnosti u vjesti "4 pedera dobila batina" ha !
Žalosna sam jedino zato što ih je samo četvoro dobilo batina.
-Pušite sad vi svoje bolove pederi !

Da se razumijemo: ja protiv pedera nemam ništa (efikasnog) ali samo dok se *ebu u svojim sobama, stanovima, ali kad promoviraju svoju bolest...e tad ću i ja imati kamen u đepu. Nas (normalnih) je večina i ne držimo se po ulici za svoje spolne organe, ne paradiramo svojom opredjeljenošču nikom ispred nosa, nas ne čuva policija, dapače nas kažnjava i mlati policija, nama brane skupove, mi ne možemo do Markovog trga... mi smo građani drugog reda.
Bitno je da su premijer i pederi top klasa.

Četvrta vjest. belj
Još sam na slobodi i pišem blog.
mah


OZBILJAN DODATAK:
Shvaćam stavove svih religija koje ne prihvaćaju homoseksualnu orijentaciju, logika prirode mi je sasvim jasna jer homoseksualni odnos ne može rezultirati produženjem vrste. Ipak je negdje neki "feler" jer od kada je svijeta i vijeka povijest bilježi takve oblike odnosa. Još od vremena antičke grčke pa na dalje i pred tom se činjenicom ne bi trebalo zatvarati oči. Teško mi je govoriti o razlozima zašto se to dešava od čitave prirode baš u ljudskoj vrsti. Ne mislim da su njihove šetnje uz držanje za ruke i puse najveće zlo kada usporedim to sa ovom poplavom pedofilije, ali svo ono napadno navlačenje, natezanje i slinavljenje jednih po drugima je blago rečeno neukusno i kada bi isto to radili po ulici zreli heteroseksualni parovi sigurno bi isto naišli na osudu. Mladi bi isto sigurno radije bili u nekom kutku unutar četiri zida kada bi imali tu mogućnost. Spolni život je ipak najintimniji dio čovjeka i nije mu mjesto prezentacije na ulici ma o kojoj se orijentaciji radilo. Ovo nije borba za nikakva prava, to je još jedan u nizu show programa i pokušaja da se ljude šokira iako su ljudi daleko jače šokirani manjkom dobro plaćenih radnih mjesta, iznosima režija u svojim poštanskim sandučićima, minusima na računu i kreditima i gotovo borbom za golu egzistenciju pa ih ovako nešto samo može iziritirati do te mjere da postanu agresivni. To se i desilo.
Vjerujem i znam da i u gay populaciji postoje svjesne i zrele osobe kojima ne pada na pamet izaći na ulicu i mahati tim podatkom o sebi. Žive svoj život, gledaju svoja posla i nikome na nos ne guraju intimne podatke o sebi jer se to jednostavno ne radi i ne treba raditi.

Malo me plaši ta gay populacija, malo me brine njihovo traženje prava na: vidljivost, brak, usvajanje djece...
Nisam "rasist" i ne mrzim nikog ali dajte ljudi...ponašajte se slobodno u svom sexualnom izboru ali iza svojih vrata, ne na ulici.

Tko će biti prvi bezgrešnik koji će baciti kamen na moj post?





Post je objavljen 30.06.2008. u 02:54 sati.