Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/gemischt

Marketing

Hrvatski ministri zdravlja i zahodi po bolnicama !
Igrom slučaja završio sam devet dana na Gastroenterološkom odjelu,iako sam imao
problema sa srcem i plučima.U tome nema zla niti mojih primjedba,gdje je bilo mjesta,tu sam i stacioniran.Cijeli odjel koji je imao oko 20 do 30 teških muških pacijenata imao je samo jedan WC,ali kakav !?
Bio je sa dva pisoara što je OK.,i jedan nazovimo zahod,uđeš u nutra sa paketom toalet papira u rukama (od kupljenih 100 listića), ako nije bio zauzet sa dugotrajnim proljevom nekog koji je stenjao uživajući dok su mu drugi čekajući na red otvarali vrata i buljili u njega sa zavišću.Iznutra nije bilo ključa,rigla (zaporke),držača papira nigdje,a niti "makar" čavla na koji bi čovjek objesio ogrtač da si ga ne usere,ili da si ga ne namače u pišalini prethodnika.
Svaka čast medicinskim sestrama i čitačicama koje se narade da padaju s nogu od umora,od tuđih sranja,no pitam se gdje su sanitarne inspekcije koje su svakodnevno u kafićima gdje se mazne koja kinta ispod stola,ili (rjetko) kaznica sa 22 % PDV-a,a da ih nema u zdravstvenim ustanovama za opaliti ravnatelja bolnice i pokojeg ministra zdravlja?
Lično bih pozvao sve dosadašnje ministre zdravlja (Ne Mlinarića koji je pio samo svetu vodicu i otišao je jadni čistunac Belzebubu sa 0.0 promila na ispovijed) !
Pozivam sve živuće ministre zdravlja na čašicu Ricinusa i sranje u bilo kojoj bolnici,ali ne exkluzivnim njima na raspolaganju !
Papir za debele zadovoljne i prištave guzice poklanjam gratis !
Tko se osjeća pogođenim neka me tuži,biti će mi drago prošetati sa sudskim vještacima,sanitarnim inspektorima i medijima po smradu i latrinama bolnica .
Gospodo ministri zdravstva,začepite !


Zdravlje


Post je objavljen 28.06.2008. u 14:42 sati.