Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/razormanication

Marketing

Gorealizam

Moram se osvrnuti na cjelokupnu gorealizaciju i gorealizam opcenito kako psihicki tako i fizicki.
Zasto uopce dolazi do pomankanja gorealisticnosti u gorealizmu kao takvom, u necemu gorealnom koje zraci onim unutarnjim goremastizativnim? No, pravo pitanje tek dolazi kada pogledamo opce stanje u cijelokupnom sustavu cjelokupnosti. U svemu tome ima necega posebnoga sto se na neobicni nacin manifestira kroz neobicnost pristupa manifestiranja kroz odredjene efekte spoznaje o cjelovitosti cjelog tog ukupno tako i u svemu pomalo. Na taj neki cudesan nacin cudnovatosti ipak se dobiva ono nesto figurativno u apstraktnom smislu stiliziranosti. No, da se vratimo gore navedenom gorealizmu.
Gorealizam je jedan ne tako stran pojam cijeloj naciji, ako ne i uze. On se siri kroz spoznajne aspekte nacionalnosti i kao takav prodire svojom osobnoscu i naizgled nezainteresiranoscu za onim necim visim, gorealizmicnijim do samih granica nas samih. Kako to saznati, pitate se? Jedan je poznati strucnjak za gorezmatiku i svojstva gore-navedenoizmasticnih opisnih svojstava strucnoga jednom rekao: "Ako nemozemo gore, onda bi trebalo..." Nazalost, nakon toga je preminuo i njegova misao je nedovrsena. No, vratimo se problematici ovog posta.
Da bi posve uvidjeli znacajke ovoga, treba se vratiti nekoliko mjeseci unaprijed kada je doslo do gore-navedenih nusprodukata i pojava vezinah za iskljucivo-gore navedenu melizmatsku populaciju i opcenito sve sto smo dosad spominjali. Tako dolazimo do jos jednog problema a to je; da ili ne? Jer, ako uzimamo u obzir da je jedno takvo unutrasnje nadahnuce doslo iz neceg sto je previse gore da bismo vidjeli, kako uvidjeti da gorealizam kao takav ne moze opstati bez, na pocetku posta navedene, gorealizacije gorealizma samog kroz stilizaciju i acencionizam. I gdje uvidjeti poetski realizam kao smislenu cjelinu u nesmislenosti necjelovitog skupa neceg sto i nije tamo nego je na neki fiktivni nacin prikazano kroz "oci" figurativnog.
Nadam se da ste razumijeli sto sam htio reci i da suosjecate samnom. Naravno, ovaj post takodjer dobiva kategoriju Knjizevnost[kao i Fuuunki] jer je ovo umjetnicko ostvarenje, i kao takvo treba se promovirati. Hvala!
=]

Post je objavljen 28.06.2008. u 09:14 sati.