Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/boric

Marketing

Zavrsena akcija pomoci Nikolaidisu:PRIKUPLJENA SREDSTVA PREBACENA NEDJELJNIKU MONITOR(NEKA CETNIK EMIR"RASIMU,MUCENIKU"KUSTURICA UZIVA U"DUSEVNOJ BOLI",SVE ZAJEDNO S DIEGOM ARMANDOM"KOKAIN,HEROIN"MARADONOM!)

Akcija prikupljanja sredstava za novinara podgorickog nedjeljnika Monitor ANDREJA NIKOLAIODSISA,koju su prije dva mjeseca pokrenuli dramski umjetnik Emir Hadzihafizbegovic i novinar i publicista Seki Radoncic,uspjesno je zavrsena.
Podsjecamo,akcija je pokrenuta nakon sto je Visi sud u Podgorici donio presudu da se novinar Andrej Nikolaidis i nedjeljnik Monitor kaznjavaju zbog NANOSENJA DUSEVNE BOLI REDATELJU EMIRU KUSTURICI.
Presuda je uslijedila nakon sto je Monitor OBJAVIO TEKST KOJIM SE BiH ARGUMENTOVANO STAVLJA U KONTEKST ZRTVE,A POMENUTI REDATELJ INTIMUSOM"BALKANSKOG KASAPINA"SLOBODANA MILOSEVICA.
Sredstva prikupljena akcijom prebacena su nedjeljniku Monitor,a namijenjena su za placanje kazne i sudskih troskova koji su ispostavljeni ovom nedjeljniku i novinaru.
Ovim putem Hadzihafizbegovic i Radoncic zahvaljuju svim legalistima i humanistima sirom BiH,Slovenije,Hrvatske,
Srbije,Crne Gore,Kosova,Makedonije,zemalja Evrope,Amerike i Australije koji su pomogli uspjesnom zavrsetku ove humanitarne akcije.

Post je objavljen 27.06.2008. u 15:45 sati.