Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shakirapage

Marketing

Walk Of Fame,Poruka

25 osoba dobiva svoju zvijezdu na holivudskom Walk Of Fame sljedeće godine.
I Shakira će napokon dobiti svoju zvijezdu.Od 2000 čeka na nju i napokon će joj se želja ostvariti.Fanovi su prošlih godina organizirali male prosvjede na forumima zahtijevajući da Shakira dobije svoju zvijezdu.
Osim Shakire,zvijezdu će 2009 dobiti i : Cameron Diaz,The Miracles,Rush,Robert Downe Jr,Tim Burton,Felicity Huffman i drugi.

Image and video hosting by TinyPic

Mercedes Sosa & Shakira

Pjevačica Mecedes Sosa je izrazila želju da na svom idućem albumu "El ángel de la bicicleta". radi sa Shakirom.Ta suradnja će se ostvariti u duetu.Predviđa se da će to biti pjesma argentinskog ritma.Album se očekuje krajem ove godine.

Poruka Fanovima

Hey guys!
I wanted to take the time to start writing about my upcoming work. I been ask a lot to leave my fans a brief message, and I finally have sometime off. Well these past months have been really intense for me. I been up and down working really hard on my projects. Sometime soon, maybe this year or at the beginning of next year I'll be releasing my new album. I'd like to know what do you all think should be my next album like. Give me ideas and as much feedback as possible Thank you!
Oh by the way the album isn't finished, the journey is barely starting. I'll be back soon, and stay out of trouble.
I'll be waiting on your reply, so please don't take long writing me back!
Thanks a lot y muchos besitos!
Shakira


Image Hosted by ImageShack.us


A moja poruka vama je da se odmorite ovo ljeto,zabavite,nakupate i nasunčate.Kao što je Shakira rekla,krajem ove godine nas očekuje novi album tako da ću opet početi pisati punom parom.Izvještavat ću vas ja i tijekom ljeta o novostima.
Uživajte! i komentirajte
Shakira Page

Post je objavljen 25.06.2008. u 12:27 sati.