Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sijanaforever

Marketing

PA DI STE VI MENI...

Hy piplsi...Dugo vam nisam pisala,ali samo zbog toga ša sam čekala da ispunite moj zahtjev...I jeste...
Krenimo ispočetka...U utorak nam je bila školska priredba za dan škole.Nastupala sam s plesom,zborom i vokalnom skupinom bilo je super.Kupila sam školski časopis gdje je bio moj likovni rad.Napisali su mi krivo ime i prezime.Umjesto Ana _____,napisali su Anna _____.Ali ajde...Nema veze...Nakon priredbe sam išla vani s frendovima(Urošević,Saša,Valeria i Pika...hehe...Pika je pas...hehe...) iza Konzuma na igralište.Tamo su bili neki ljudi koji su pronašli na cesti malo smeđe štene...Slatkicaaa...Ja sam ga uzela i odfurala doma.Mama se sva raznježila kad ga je vidjela i pustila me da ga zadržim preko noći,a kad tata dođe s posla neka odluči do dalnjega...Cijelo sam vrijeme bila uz nju dok tata nije stigao doma.Njegova odluka mi se nije sviđala(znate odgovor...).
Odmah drugi dan sam ga mrala odnijeti u veterinarsku jer ga nitko nije htio.Plakala sam kao kišna godina.
No dobro.Prošlo me.Navikla sam se na takve stvari.Drugisu dani normalno prošli.
I evo ga,najbolje u cijelom tjednu...
U subotu sam išla na ranch sa Helenom i [URL=http:=lavarigo.blog.hr]Valentinom.
Kad smo stigle na ranchu su bili samo Ben(moj najdraži),John,Viktoria i Miško,a ostali su kao i uvijek bili na paši.Došli su neki turisti koje sam porala provesti kroz ranch..BOOOOOOOOORIIIIING!! I tako...Malo smo se zezali pa smo kasnije morali ići po konje.Sve bi to bilo super da nam konji nisu zbrisali...JOOOJ...Pa smo ih morali tražiti po velikoj vrućini...
Nismo ih našli tako da smo se vratili na ranch.Kasnije ih je Zoran išao tražiti i našao ih je.
Još smo malo volontirali (jer je bila škola jahanja),pa smo tek nakon toga išli jahati.Ja sam naravno jahala Bena,Valentina Iva,Helena Viktoriu,Nikolina Adrianu i Klara je jahala(ja mislim) Nadin.Nismo mogli ići u kas zato ša je Nikolinu bolio kuk,jer kad smo krenuli u brzi kas Adriana je skoro krenula u galop i zbpg toga smo cijelo vrijeme morali ići u hod,a to nam je dosadno.
Nakon povratka smo zamolile Tonija i Petru ako bi smo poslije opet mogli ići jahati da idemo u kas i da netko tko dobro jaše ide prvi.Oni su odgovorili da moramo još malo volontirati pa da ćemo onda moći.
Nama je pasalo.Za jahanje je bila ista postava samo ša je umjesto Nikoline išla Andrea na << (hehe...).Bilo je suuuuuuuuupeer!!! Išli smo u brzi kas i galop jeeeeee...Koji je to dobar osječaj nakon 3 godine!!!Ajme...
Vratili smo se mrtvi umorni.Još malo poslije smo išli brati šumse jagode,a onda krenuli doma.
U nedjelju sam išla u Draguć jer sam išla na nastup.Dobila sam 100 kuna.Biloje OK!.
Kommajte mi puno...Neću vam pisati do 400 kommova...hehe..Ki$$@ch!!!

Evo malo da se prisjetite super crtića...


Evo primjer nastupa s jučerašnje fešte u Draguću na bajsima


Post je objavljen 23.06.2008. u 12:57 sati.