Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sakica

Marketing

Harteravanje

U oblačnoj nam i dojmljivoj Rijeci (s okolicom) ovog se weekenda puno toga izdešavalo. Nekako sam dvojila gdje otići, a gdje ne. Dakle, moto fešta na Preluci je bila primamljiva iz razloga što dio novca od ulaznica s takvih fešta uvijek odvoje za neke humanitarne svrhe, a meni milo što mogu u tome sudjelovat. No, tamo nisam išla. Fiumanka je zanosna i besplatna, ali i prepuna dječ'ce (pohodilo ju je djetešce), pa nit tamo nisam išla. S obzirom da je prihajal ljubljeni T., logično, odlepršali smo na 'najveći' riječki spektakl - Harteru. Možete nas škicnut ovdje (zašto, oh zašto???...mene uvijek ćope fotkićem dok potežem pivu iz plastične čaše, a međ prstima mi se zrcali cigareta?)
Hm. Od svih izvođača što sam u drugom danu Hartere uspjela preslušat jako su me se dojmile Lollobrigide (više zbog predobrog kontakta s publikom nego zbog muziciranja, 'stare koke' su zbilja zabavne) i satansko alternativni Goribor kojeg možete u ovom klipiću i vidjeti i poslušati. Na žalost - nitko me se više nije dojmio (osim, možda, bass nota pod vještim prstima Disciplin A Kitchme).



Hartera ne bi bila Hartera da nije bilo i tehničkih problema. Zvučnik je na Happy stage-u pucketao, a koncert na Main stage-u je naglo prekinut (ne uspjedoh saznat zašto, ali mislim da je problem bio u agregatu, tj. u onima koji su se njime bavili).
Hartera ne bi bila Hartera da nije bilo toliko policijske horde. Prekjučer i jučer sam još bješnjela zbog toga, danas je bijes malko splasnuo, al' i dalje se pitam...koji k. na koncertu za koji sam ja platila 150,00 kn taj 'emocionalnoosakaćeniološ' koji je u stanju verbalno izvrijeđat osobe koje nisu hr porijekla ili imaju dredove (saznala iz prve ruke!) ima radit na koncertu i pregledavat takve osobe u svojem šatorčiću za pretres 'sumnjivih'???!!!!
Zar nisu dovoljni samo redari na koncertu? Šta ONI imaju radit na koncertu? U pm i ova policijska država i oni koji su im omogućili da se ponašaju kao da su boga uhvatili za jaja! Osjećala sam se, a vjerujem i svi ostali, kao da ulazim u logor ili zatvor, a ne na koncert! P-a im M-a bahata, beskorisna i bezobrazna i njima i onima koji su odlučili da oni budu tamo!
No dobro, ovo se odnosi na pojedince koji su tako shvatili svoj 'posao', vjerujem da i među NJIMA ima normalnih. Tj., nadam se.
Stvarno su mi poremetili duševni mir!

Post je objavljen 17.06.2008. u 13:11 sati.