Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/miljevci

Marketing

Novoosnovana klapa Čikola i Ante Skelin s pjesmom „Vratit ću se“ osvojili prvu nagradu publike na ovogodišnjem Knin festu 2008.

Novoosnovana klapa Čikola i Ante Skelin s pjesmom „Vratit ću se“ osvojili prvu nagradu publike na ovogodišnjem Knin festu.

Na veliko zadovoljstvo svih prisutnih navijača i prijatelja,kao i pristiglih navijača iz Klagenfurta (Suvi i Cigo),te mnogobrojne domaće kninske publike ,prvo mjesto i sve simpatije osvojila je pjesma „Vratit ću se „ koju je prekrasnoi moćno izvela klapa Čikola i Ante Skelin (uz napomenu da smo vježbali samo 2 puta).

Nevjerica i iznenađenje da smo prvi počela se širiti ,nakon što su iz žirija potajno nagovijestili da bismo mi mogli biti pobjednici prema glasovima publike,(što je gotovo nevjerovatno budći da smo mi ipak iz DRniša),a to je još bilo izrazitije nakon što je Dado Topić osvoji treće mjesto ,kninska grupa Tenen drugo mjesto-pozdravljam lidera Marka,i nakon što su nas proglasili prvim nastala je sveopća euforija.

Na žalost (šalim se )žiri nas nije prepoznao ,ali je prepoznao Mladena Burnaća ?! (čini mi se za najbolji tekst) ,Nenu Papića,g.Jankovića ,prvog pjevača Divljih jagoda i Dadu Topića s grupom Republika kao dobitnika Grand prixa (pozdravljam g.Mirka Matijaša).

Eto ,to je to,čestitam klapi Čikola ovakav superioran početak,i nadam se daje to početak nečeg dobrog i dugotrajnog.

A štaš,znaju ljudi….

Živili, veselili se!

P.S. Uskoro ćemo imati audiciju za nove članove hA HA

Zahvaljujemo se maestru Toniju Eteroviću i njegovoj sjajnoj družini koja nam je izišla u susret i transponirala nam pjesmu u E-dur,kao i malo je ubrzalo-hvala dečki!



Post je objavljen 16.06.2008. u 20:25 sati.