Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelo1

Marketing

AKCIJA: D. ISKRI MI NACIJA!


Eto, stiglo i meni zanimljivo e-pismo! Da nije od udruge u čije dobre namjere nimalo ne sumnjam, pitao bih se čemu to služi. Ovako – čovjek lako skuži! Dakle, da malo pojasnim, riječ je o prijedlogu Zakona o suzbijanju diskriminacije i Zakona o ravnopravnosti spolova. Mnogi ne znaju da je glavna i široka "pozadina" tih prijedloga tzv. homo-lobi odnosno razne istospolne udruge i organizacije, koje očekuju da će pomoću tih zakona moći legalno suzbiti navodnu "diskriminaciju" – koja zapravo uopće NE POSTOJI!!! – ter ostvariti neka prava na koja ni po Božjem ni po ljudskom zakone NEMAJU PRAVA!
Evo dakle toga pisma, a vi s njim napravite ono najbolje što vam savjest nalaže!


Postovani,
Na sastanku udruga u subotu 7. lipnja dogovorili smo da ce biti pokrenuto vise aktivnosti u svezi sa Zakonom o suzbijanju diskriminacije. Prve dvije akcije su zajednicka tiskovna svih udruga i elektronicki prosvjedi (telefonom/faksom/e-mailom).

Danasnji je dan (utorak, 10. lipnja) spominjan kao dan prve aktivnosti. Stoga i krecemo od danas. Promjena je samo u tome da danas nece biti nasa zajednicka tiskovna (jer vec biste dobili poziv), nego danas krecemo s eklektronickim prosvjedima.

Elektronicke prosvjede organiziramo na sljedeci nacin:
od trenutka kad primite ovu poruku mozete se u njih ukljuciti tako da nazovete Ured predsjednika Vlade RH, ali odmah zatim i lokalni ured HDZ-a te prosvjedujete protiv donosenja Zakona o suzbijanju diskriminacije, kao i Zakona o ravnopravnsti spolova, u sadasnjim oblicima. Ukoliko Vlada ne dopusti dovoljno vremena za otvorenu javnu raspravu i ukoliko se oba zakona bitno ne dorade ili u ovom obliku odbace, u tom slucaju najavite da vise nikad necete glasovati za HDZ. A da cete cak i u svojoj sredini utjecati na druge da ubuduce ne glasuju za HDZ.

Tu poruku imate pravo uputiti posebno ako ste dosad bili na opcim i lokalnim izborima stalni ili povremeni glasac HDZ-a, jer to je vase demokratsko pravo komunikacije s onima koji na temelju vasih glasova, a ne svoje vlastite vaznosti, vode ovu zemlju.
Svaki pokusaj da vas osoba s druge strane zapocne "ispitivati" imate pravo odlucno prekinuti, jer joj niste duzni polagati nikakav racun za razloge svojeg prosvjeda.

Vi osobe s druge strane placate kao porezni obveznici te stoga oni moraju zaprimiti vas poziv i saslusati ga. Jer svojim neglasovanjem za odredjenu stranku na sljedecim izborima vi odlucujete hoce li te osobe s druge strane ostati ili ne na svojim mjestima. Suvereno i odlucno iskoristite pravo na svoj glas ne samo jednom u cetiri godine, nego i svaki dan kad vas oni koje ste svojim glasom doveli na vlast pokusaju iznevjeriti ili prevariti. Zato ovu informaciju marljivo proslijedite na sto vise adresa na sve nacine koji su vam dostupni (e-mailom, telefonom, faksom). Sve kojima prenesete ovu obavijest sugerirajte da je i oni nastave dalje prenositi. Neka pozivi, sms-ovi, e-mailovi, faksovi... neprekidno kruze Hrvatskom (pa i sire) od danas pa sve do 15. srpnja kada zavrsava sjednica Hrvatskog sabora i pocinje ljetna stanka.

Danas svi pocinjemo s nazivanjem sredisnjeg vladina ureda i zupanijskih ureda HDZ-a prema mjestu stanovanja. Kontakti ureda predsjednika Vlade su:
tel: 01/4569-222
fax: 01/6303-023
E-mail: predsjednik@vlada.hr

Glasnogovornik Vlade:
tel: 01/4569-239
fax: 6303-022
E-mail: zlatko.mehun@vlada.hr

Zupanijske urede HDZ-a mozete naci na www.hdz.hr, a mi ovdje za pocetak stavljamo kontakte zagrebackog i splitskog HDZa.

Glavno tajnistvo:
tel: 01/4553-000
fax: 01/ 4552-600
E-mail: hdz@hdz.hr

Zagrebacka zupanija:
tel: 01/4875-708
fax: 01/4875-707
E-mail: zgzuphdz@net.hr

Splitsko-dalmatinska zupanija:
tel: 021/323-960
fax: 021/343-600
E-mail: hdz@st.t-com.hr

Napominjemo jos jednom da su ovo elektronicki prosvjedi i da ih vi mozete siriti i prema HDZ-u u svojoj opcini i prema kojoj god razini vam je to moguce. Sto se tice faksova i mailova njih moze poslati svaka udruga, ali i svaki pojedinac i to doslovno samo poruku da vise nece glasovati za HDZ. Ono sto kao organizatori poticemo je dostojanstveno ocitovanje prava na svoj glas, zato molimo jedino da se ne sire nikakve provokativne i uvredljive poruke, a u svemu drugom imate pravo biti inovativni, pa cak ako hocete faksirati i prazan papir kao znak da su "izgubili" vas glas. Sve ce biti primijeceno, ako se bude dogadjalo masovno! Zato pocnite odmah i prosirite poziv na ove "elektronicke prosvjede" svima koje poznajete.

Budimo odgovorni gradjani,
zaustavimo neodgovorno ponasanje politicara!

HRVATSKO ODGOVORNO DRUSTVO
Ivica Relkovic, predsjednik



Post je objavljen 10.06.2008. u 23:43 sati.