Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iskrenpostenanngellboy1988

Marketing

Oslobodite zavodnicu u sebi

Za izgradnju boljih ljubavnih odnosa važnu ulogu ima, pogađate – seks! I dok su u Americi popularni self help tečajevi, u Lijepoj našoj morat ćete se zadovoljiti pisanom riječju.

Za podizanje kvalitete spolnog života Amerikanci će upisati neki od niza tečajeva koji su u ponudi, a kako je kod nas za sada jedino rješenje otići u knjižaru i odabrati prikladnu literaturu, evo nekoliko blic savjeta koji vam mogu pomoći.

Ď Eksperimentirajte s novim pozama. Istražite nove položaje i doznajte koji vam više odgovaraju, i ne morate to svaki puta raditi samo na krevetu u spavaćoj sobi.

Ď Započnite odnos striptizom. Pustite opuštajuću glazbu i skidajte polagano stvari sa sebe, pritom se dodirujući.

Ď Recite partneru svoje želje. Ako vam je lakše, možete ih zapisati i na papir pa mu to podmetnuti.

Ď Obucite seksi odjeću. Počastite se tu i tamo samostojećim čarapama ili nekim seksi korzetom. Osim što ćete se vi osjećati seksipilnije i ženstvenije, ni partner se neće buniti.

Ď Koristite seksualne igračke. Takva pomagala mogu začiniti igru i pojačati užitak. Eksperimentirajte!

Ď Dirajte sve samo ne 'ono'. Laganim dodirima mazite partnera svuda samo ne tamo gdje bi to najviše želio. To može raspaliti njegovu strast.

Ď Samozadovoljavajte se. Dodirujte se za vrijeme seksualnog čina. Tako ćete partneru dati do znanja što volite, a usput ćete se dovesti do vrhunca.

Post je objavljen 04.06.2008. u 20:12 sati.