Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fvkml

Marketing

CIAK JUNIOR - TREĆI DIO

Image Hosted by ImageShack.us

Od aktivnosti koje su bile predviđene po programu treba spomenuti da smo u više navrata predstavljali svoj film, postavljali pitanja drugim ekipama o njihovom filmu, često stajali pred kamere i mikrofone i izlazili na pozornicu jer su mnoge televizijske ekipe radile priloge za svoje kuće, što je uobičajeni način prezentiranja na tom festivalu.

Image Hosted by ImageShack.us

O važnosti festivala govori i činjenica da su na dodjeli nagrada bili i gradonačelnik, predstavnici UNESCO-a, predstavnici televizijsih kuća svih sudionica festivala itd.
Za male filmaše ipak će osim lijepih uspomena na boravak u Trevisu (i izleta u Veneciju), dugo trajati (možda zauvijek) sklopljena međunarodna prijateljstva a možda i neke nove ljubavi.
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

U svakom sjučaju ostat će i oko 400 snimljenih fotografija i 4,5 sati video materijala koji će nas još dugo podjećati na ovaj nezaboravan događaj. Preostaje još i da se na ovaj način zahvalimo svima koji su pridonijeli da nam bude tako lijepo a naravno posebno domaćinima, ekipi HRT-a Željku, Renati i Miši i našoj prevoditeljici Ivani.
Emisiju koju je snimila ekipa domaćina pratit ćemo putem satelita na Canal 5 Talijanske Tv, kroz desetak dana.

Post je objavljen 03.06.2008. u 07:31 sati.