Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/valcocomet

Marketing

Ahhhhh...hot in the desert

Part I...Sranje
Ovak... Nemam niti trunke inspiracije... Zato jer... Ne znam... Neda mi se misliti... Sam budem pisal nekaj... Kaj bude, bude... Skoro sam si na prokletome tjelesnome ruku skoro spotral... I ve... Boli me tak kaj jedva kvaku na vratima otprem... A k doktoru mi se nejde... ... Eh... Rajši budem si ju odrezal.... Ve je negde 11 vur vjutro... Isuse... Dok se zmislim kaj denes još moram v školu... Joaj... Ima da si glavu odrežem ne ruku...

Part II.Škola
V školi je totalno sranje!Vruće je v usranom razredu..Vruće nam je kak svinji v kocu...A tek Bundeku...Sve je po starome sam kaj su profesori neksi najebani..ok nem nabrajal ko...Inace opce mi se neda v skoli...Sam me svi pod satom nest okrivljuju kaj sam ne napravil...Npr.Tuljo i Čočaj slušaju muziku pod POduzetništvom a ja gledim po razredu i od dosade brojim muhe...I opomene njih profa jemput..i drugi pot njih opomene i ona Tulje iz čistog mira mene okrivi koji serator..
Inace novi kafić nam je Zrinski jer imaju super kavu i imaju guinness pivo a to volim....

Part III.Kraj posta
Ovo je moral biti dugi post... Pošto je tek ve počela druga pjesma na SC - u... Ali već ne znam kaj bi pisal... Pisal bi o pjesmama na SC - u... Ali znam da niko nebu čital... Kad svi slušaju Coloniu, E.T., Drekio Hotela... I narodnjake!!!!Fuj!!!
Neznaju kaj je prava muzika!!!
POzdraf svima već znaju ko...Monika fala na addu na tvojem postu...Idem se skejtat bok.!!!!!!

Post je objavljen 31.05.2008. u 12:01 sati.