Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Druga akcija DDK u Pitomači

ddk


U Pitomači je 23.05.2008. GDCK Virovitica organiziralo drugi dio akcije darivanja krvi za mještane Pitomače. Odaziv je ponovo bio odličan a krv je darovalo 37 darovatelja krvi i to:
Ranko Posavec,Damir Skec,Josip Tončić,Željko Strahonija,Ivo Starčević,Ivica Varga,Mladen Mihaljević,Ivan Smrček,Pero Kontent,Ivan Hanzir-Ladušić,Željko Predragović,Ivica Kalenik,Ivica Kuzman,Željko Kranjc,Marin Rengel,Zdravko Gucek,Davor Grgičin,Željko Kovač,Tereza Schmidt,Marijan Štukar,Tomislav Lalić,Zlatko Jakupec,Jasminka Jakupec,Božica Majstor,Mirjana Gomerčić,Nikola Sabo,Ivan Novosel,Veljko Lozančić,Marko Šokec,Marija Dent,Igor Vučeta,Danijel Magdić,Jasmina Klos,Petar Sučić,Tihomir Gregurek,Hrvoje Šokec i Zlatko Rakijašić.

ddk


NAJAVA SLJEDEĆE AKCIJE
6. 6. - Dobrovoljno darivanje krvi članova Udruge i ostalih građana u organizaciji Udruge PING.
Darivanje krvi će se obaviti u predvorju Kino sale u Pitomači u vremenu od 9-12 sati. Pozivamo članove da se odazovu u što većem broju i na jedan humanitarni način prezentiraju Udrugu i spase nečiji život, a ujedno naprave nešto zdravo za sebe. Za sve darovatelje krvi osigurana je hrana i piće od strane Crvenog križa Virovitica. Krv mogu darovati sve zdrave punoljetne osobe.

GDCK Virovitica

Post je objavljen 24.05.2008. u 09:00 sati.