Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rockyzone

Marketing

ONO ŠTO NISTE ZNALI O NJEMU!

1976 godine glumac zvan Sylvester Stallone postao je zvijezda, iste godine jedan neiskusan boksač 'Rocky Balboa' postao je prvak u srcima i mislima milijuna ljudi širom svijeta. A Stalloneov alter ego koji nikad nije naučio riječ ''nemoguće'' postao je suvremenim simbolom svih onih koji pokušavaju da njihovi snovi postanu stvarnost.
O njemu je skoro sve napisano, no ima par pojedinosti koje sigurno niste znali.

Jeste li znali da je…

«Rockyjev pas 'Butkus' zapravo bio Stallonev pas. Koji se pojavio i u filmu Rocky II.»

«Scena prije borbe u prvom Rockyu, kada on priznaje svoje strahove i sumnje… Bila jako bitna za Stallonea, te je bio jako nervozan kako će ispasti. Svoju nervozu i napetost utopijo je kojom čašicom alkohola, a scena je ispala dobro! :)»

«Čovjek koji udara zvono za početak meča u prvom djelu zapravo Stalloneov otac Frank.»

«Stallone ozbiljno ozlijedio prsni mišić za vrijeme trening scene Rocky II.»

«Scena u trećem nastavku kod javnog treninga, kada plavokosa žena pita Rockya za poljubac, a Adrian sa strane ljubomorno gleda… Zapravo bila Stalloneova prava žena Sasha.»

«Tijekom snimanja treninga u Rusiji kada Rocky vuče saonice, Stallone osjeća jake bolove u prsnom košu. Liječničkim pregledom otkrilo se da je glumac išao preko svojih mogućnosti. Proizvodnja je bila zatvorena za dva mjeseca u nastojanju da se spriječi mogući srčani udar.»

«U Rockyju 5 karakter George Washington Duke, koji se zapravo temelji na Don Kingu, koji čak isto koristi uzrečicu: Samo u Americi!»

Post je objavljen 23.05.2008. u 22:20 sati.