Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/silvija4

Marketing

I´m Candy Girl...jeaaaa:))

Photobucket
Neki dan napisala ja lijepo post o svom "dragom" bivšem dečku kad ono nije mi se uopće htjelo objaviti a niti spremiti. E, baš sam bila razočarana iako i bolje. Mislim činjenica da sam ga samo vidjela u prolazu i da je to potaklo da mu posvetim i pjesmu je stvarno jadno tako da ja trenutno kao snažna žena nastavljam dalje i ne spominjem ono što se ne treba spominjati....smijeh
A kako stvari stoje sa dečkom (dečkima) je strašnonaughty. Mislim u ova dva dana mi se počeli javljati neki već davno zaboravljeni "komadi" da već počinjem se nadati javljanju i onih pravih komada. Iako kako to inače ide tko se treba javljati ne javlja se a onaj tko ne treba se javlja (iako tu kod mene i ti nisu baš oni što se ne trebaju, jel). Ma uglavnom, kod mene nikada ništa jednostavno.
Trenutno sam se fokusirala na tipa koji toliko puno radi da me se jedva sjeticerek. I kako je to onda jadno, mi se njih uvijek možemo sjećati a oni kako im prdne (ili kako im se podrigne (u pravom smislu svega kako im se digne(za one mlađe od 18:digne pramen kose).I tako jel, moj dragi više voli meso od mene... A što sada, život ide dalje...
Nego nisam pisala kako sam imala pet godina mature. Strašno! Već toliko prošlo. Tako eto ja ponovno sjela u svoj razred sa polovicom oženjenih i udanih mojih kolega i kolegica koji imaju i djecu a ja nemam čak ni psa željenog. Jedino mog Krešu(papagaj) ali ni on se ne ponaša kao da mi je sin. Ali bilo mi je tako čudno vratiti se u školu i iskreno nekako sam željela da se opet tamo vratim. Baš me nostalgija bila uhvatila, nije to u redu da vrijeme tako brzo prolazi.
Tu večer sam imala i djevojačku na koju sam pokušala stići do 12 sati.
Na karaokama sam naravno bila glavna i u jednom i u drugom slučaju. No o detaljima neću pisati trenutno sam se nešto uznemirila jer sam se svega toga sjetilacry. Ne volim kada se sjetim super stvari koje bi htjela ponovitisretan.
Još sada u subotu mi se i prijateljica udala. Postala je gospođa (prezime ne smijem napisati ali tko joj krivsmijeh). No ovako šalu na stranu, bila mi je prelijepa. Možda čak i najljepša mlada od svih kod kojih sam bila u svatovima i ne govorim ovo iz ljubavi nego iz mog promatranja sa strane.
No eto, kako već spomenuh, dani brzo prolaze...
A ja sada moram na spavanje.... Ujutro radim...Uskoro idem na ispit iz vožnje...Paničarim...pjeva

I naravno po stoti puta:Od sutra sam nova JA!laze
I planiram si ugasiti mobitel na tjedan dana(serem idem ga upaliti iz ovih stopanaughty)...

Ajde Ć

Candy girl (sugar, sugar) - Archies



Post je objavljen 22.05.2008. u 23:28 sati.