Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zokinekronike

Marketing

Sarmagedon

Prijetnje razne stižu sa svih strana pa evo da se obranim il da počnu sipat komentare u novi stupac pišem postaru.

Mnogisimo stvarčica se dogodilo, jea, i tako cu da otpocnem.

U subotu kolega Luka slavio rođendan, na čemu mu mnogo čestitamo, pa smo mi slavili skupa s njim, bilo je svega svačega, krušaka i jabuka u bocama, mrtvih tijela po podu i ljuljačkama i tomu sličnih scena, kao iz horor filmova. Sve u svemu našeg Lukicu ljubisimo u čelenku i želimo mu još sto rođendana ipo.

Svakim danom se sve više i više bojim da me jednom neće zatuč nova ubojita mašina - Vrana. Naime, ja i moj surazredni kolega koji sjedi odma do mene, od nevinog djetešca koji trza na svaki pokret miša, napravili smo ubojit stroj koji zna čak reč: Majku ti jebem. Da da da, naš Vrana polako počeo vraćati udarce, prestaje biti pičokara, iako pre sporo, ali ide... ajmo reč jel...

Jednog sunčanog dana Vrana je naravno psovo samo majke i mladi Vinc je odlučio reći NE, STOP, DOSTA i reko Vrani da počne psovat još nešto osim majke, npr sestru. Pazite kako je to Vrana izveo:

Jebem ti sestru, majku ti jebem! XD

Idiot mutavi, nemože opsovat ni sestru a da majku ne spomene, e moj Vrana baš si Edip xD

Danas naravno kao i svakog dana kada po rasporedu trebamo imati TZK odlučismo u novu avanturu - put do Petra pana po sladoled. Ali to nebi bilo tako zanimljivo da 10 min prije početka Hrvatskog, mi nismo bili u Centru xD. taman nam utekne tramvaj pred nosom i tako smislimo priču:

Vrana je išao po protezu za zube kada ga je udario auto i noga mu je napukla. Čovjek koji je vozio meni i Vincu je kupio sladoled da ga ne cinkamo a ranjenom vrani je dao 40 kn (više nismo uspjeli nagrebat).

Mislim da nema onoga tko nebi povjerovao u ovu prezergut laž :D ili možda hmmm ... ;D

Post je objavljen 21.05.2008. u 17:00 sati.