Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kisnapraforgo

Marketing

Prazan hod

Dobro jutro! (meni, za početak, ne znam tko ovo i kad čita, al štaaaajaznam predugo postoji ovaj blog da ga baš SKROZ zapustim...)
Dođe mi ponekad da pišem na temu "Kako sam promijenila život", ali previše je tu filozofije i uostalom, zašto bi se trudila objašnjavati to?! Meni je dobro, a ovi oko mene nek se snađu :), ako se mogu uklopiti, mogu...a ako ne, sretno im bilo! Trenutna faza mi je da se psihički divno osjećam, a i fizički, mada, ne mogu sad biti u 100%-tnoj snazi, ipak se moja krvna zrnca malo pate, ali trudim se oko njih, dobra sam im i pazim ih i mazim i hranim, ma samo što ne pričam s njima!!! (Ušla sam u fazu da molim cvijeće da mi lijepo raste, dok ga zalijevam, pa ako krenem pričati sa Malim Crvenim i Bijelima, nek se nitko ne čudi, hihi)
Al evo, da navedem par jako pozitivnih promjena... Spavam otprilike 6,7 sati i NASPAVANA sam! A prije se događalo da mi 10 nije dovoljno... Dan mi započne fino rano ujutro i iskoristim ga maksimalno! Što za neke općekorisne kućanske poslove, što za hobije, što za druženja i šetnje... ali ISKORIŠTEN je!!! I samim time sam zadovoljnija.. Oni koji me znaju, znaju i koliko moj fizički izgled ovisi o terapijama i periodima liječenja! E pa, unatoč svim kemijama i tabletama koje trpaju u mene, koža i ten su mi super, bjeloočnice BIJELE!!! (inače budu žućkaste i s kapilaricama..)
Uglavnom, ovo je životna faza posvećenosti samo i isključivo sebi :)
Ipak, na momente me hvata nostalgija za putovanjima, koncertima, ljudima... Ali dobro, kad se riješim ove napasti stignem sve nadoknaditi :)

Veeeeliki CMOK svima!

Post je objavljen 20.05.2008. u 09:14 sati.