Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/masterofwishes

Marketing

Backup

Radio sam naporno.
Važne dokumente (file-ove) koje sam čuvao na CD-ima u zadnjih 10 godina prebacio sam na DVD-e.Filmove i ostalo ću prebacit na velike hard diskove.
Eto mjesta u sobi
...mmm...koju bi trebalo opiturat čim prije...mmm...u neku lijepu, vedru boju. Izbaciti tom prigodom iz sobe stare glomazne stvari. Ormar, kauč, fotelju.
Kupiti novo. Moderno.Volim minimalizam.Staklo, metal, drvo...mmm..u kombinaciji sa bijelom kožom. Parket vidim treba brušenje i lakiranje.
Kupio sam novi klima uređaj.LG. Kupio sam novo računalo. Brije ...samo tako.
Slike ! Trebaju mi nove slike u sobi. Nešto što niko nerazumi šta je na njima.
Al mora bit u kontrastu sa zidovima.
Mogao bih stavit neku vlastitu instalaciju.
Bože kakve sam sve ideje imao,,,Jednom sam htio po svin zidovima i po plafonu polijepiti školjke, morske zvijezde, morske ježeve, gomilu oblutaka, koralja...svega i onda sve to prepiturat u bojama morskim.Il sjećam se da san htio u kutu sobe postavit spiralne stepenice od poda do stropa.
Stepenice koje vode nikamo.
Htio sam jednom...jebenti baš bi to bilo kul imat...kamene statue djelova ljudi, u raznim pozama, pričvrstit za zidove tako da bi izgledalo da se jedan dio njih nalazi u zidu a drugi dio je u stvarnom svijetu, u sobi.
Možete li zamislitimali secesijski stol sa stolicama za dvoje na plafonu u kutu do prozora...mmm...na stolu vaza sa ružom. Pravom crvenom Casanova ružom.
Dobro da sam spomenuo prozore - trebaju mi nove zavjese...

Stan u Zagrebu ću opako lijepo uredit. Virujte mi.

The Beach Boys - In My Room (instrumental backing)

CREAM : White Room

Elton John - I'm still standing (live)


Post je objavljen 18.05.2008. u 23:33 sati.