Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andale

Marketing

Uzmi novce i bježi,bježi,bježi......

WERDER iz Bremena, grada u kojem godinama karijeru grade Ivan Klasnić i Jurica Vranješ spremni su iskrcati iznimno velik,čak bahat iznos za usluge Dinamovca Marija Mandžukića. Kako pišu SN, radi se o cifri od oko deset milijuna eura!!!!!
Iako zvuči pomalo nestvarno, činjenica je da su čelnici Werdera zagrizli za Dinamovog napadača, kojem golgeterska karijera otvorila tek pred sam kraj prvenstva. Sportski direktor Werdera Klaus Allofs živi u uvjerenju da Zdravko Mamić ne može zatvoriti oči pred tolikim kapitalom. I zaista, izvršni Dinamov dopredsjednik bio bi lud da ne uzme deset milijuna eura za igrača koji se tek treba dokazati.
No, ništa nije nemoguće, pa niti scenarij da Mamić ostane mrtav hladan na silne njemačke milijune. Otiđe li Mandžukić,unatoč tomešto njegov menadžer Ivan Cvjetković tvrdi da neće, bit će to još jedan veliki udar na modre i hrvatske klupske euro-ambicije. Na odlasku su, naime i Ognjen Vukojević, Mihael Mikić i Etto pa se nameće pitanje što Dinamo može nakon takve rasprodaje?
Vjerojatno malo. Sada gledajući to je klub bez trenera, sa većinom igrača na izlaznim vratima.... Osiromašivanje lige se izgleda nepokolebljivo nastavlja. Oba najjača kluba rasprodaju sve što imaju,neki doduše uspješnije od drugih. Na forumima se upozorava na namještanja utakmica, navijači vješaju transparente „mafija u loži=prazne tribine“. Pa tko ne bi iz takvih uvjeta htio pobjeći. Hrvatskim nogometom jašu neki kauboji koji ne priznaju zakone i čiji galop nitko ne može, niti pokušava zaustaviti...


Post je objavljen 17.05.2008. u 15:54 sati.