Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ribolovribeiribolovci

Marketing

ŠVEDSKA - RIBOLOV U ŠVEDSKOJ 2

Tu su i problemi. Zbog Storm cupa «Olujni» Patrik je spriječen da ide, traži se treći član ekipe. Tek par dana prije polaska pronađen je treći član ekipe koji ne voli da ga se imenuje, pa shodno tome nadalje ćemo ga zvati «Treći».

Dok je doletio autom po mene, zadnja provjera da li se ponijela putovnica, dozvola za voditelja brodice, pribor i fotoaparat…Jaca, Tomica, Teica, Gogo i Tina – svi su na broju, žele nam sretan put i dobar ribolov i…brz povratak.
Pravac iz Vukovara za Varaždin kod Doka u stan da se riješe njegovi poslovi koji su se odužili na još dva dana, što je posebno odgovaralo «Trećem» da sredi još i svoje poslove. Normalno, našlo se tu i vremena skoro čitav dan za popunu pribora kod «Sil-ema» uz opuštajuću atmosferu u kafiću kraj lokala (kako je Silvio izabrao lokal na dobrom mjestu), a zatim popodne i sastanak sa «Trećim» u «Dobermanu», gdje smo si malo lokali uz moju poštapalicu: «Daj popij nešto, nešto si blijed, mora da si bolestan!».

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Konobara purgera na njegovu želju uz Patrikovu pomoć preinatili smo uz par piva u Slavonca. Prvo nam je «Slavonac» rekao da se lokal zatvara – ok, idemo…pa je ugasio pokoje svjetlo – dobro brate što si napeo – pa idemo…pa je ugasio sva svjetla – ok, idemo… a onda nas je čekao napolju sa ključem od lokala da izađemo…e onda smo izašli – da nas ne zaključa unutra…jer bi mu sve popili. A ionako smo usput još naišli mjesto gdje se još radilo.

Idući dan još nekoliko obaveza, finalno pakiranje opreme u gepek, sastanak sa «Trećim», njegovo pakiranje, oproštajna cuga-dvije-tri u kafiću kraj «Sil-ema»....

... uzimamo još 200-300 trokuka za opremanje «Monarch» varalica koje nosimo za testiranje i pokret…konačno!
Što se tiče «Monarch» voblera, riječ je o nekoliko vrsta voblera koje su izgledom, bojom i radom osmislili Dok i ja, a izvođač radova je Goran Sarić-Monarh. O finalnom testu varalica «Monarch» biće riječi u nekom od kasnijih tekstova. Dok je poneo samo oko 200 voblera za testiranje principom «neka se nađe». Pa ipak je on Slavonac!


Post je objavljen 16.05.2008. u 19:21 sati.