Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojpassigmund

Marketing

Kaj si kupio...kaj si kupio...

Fora mi je mali ludi pas kada čeka da se vratim iz šopinga...zapravo...fora mi je to kako kuži gdje sam bio u šopingu...
Pa tako recimo...kada se vratim s tržnice i kada u onim svojim sexy roza kolicima dovučem razne mrkve, salate, meso, ribu, jaja...pas veselo opskakuje oko mene i jednostavno ne prestaje obilaziti i onjuškavati donesenu prtljagu...mora mali pas vidjeti sve što je kupljeno i mora vidjeti, na kraju krajeva, ima li u toj torbi sa svim tim zanimljivim stvarima nešto za njega.
No...naravno da nakon istovara i prenjuškavanja luka i rotkvica, mali pas dobije svoju grickalicu...kaj ću s njim...kad mi je fora.
Opet, s druge strane...kada dođem iz šopinga u kojem kupujem potrepštne za bebu...dakle pelene, kašice, bebimlijeko, rižine pahuljice, vlažne maramice i ostala čuda koja treba jedna moderna mala beba, onda pas jednostavno legne kraj prepunih vrećica i tužnog pogleda kao da pita...jesi li opet svašta nešto bebi kupio, a meni ništa.
Onda pustim tako psa da tuguje i na kraju mu opet dam njegovu žvakalicu...a šta ću, moram ga malo oraspoložiti i razveseliti...nakon žvakalice se još malo pomazimo i pas shvati da znam da uz bebu imam i njega.
Ah tupko mali od psa...pa naravno da te imamo...i ti si naša beba...


Post je objavljen 16.05.2008. u 08:53 sati.