Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/61

Marketing

Gotovo je!!!! Ihaaaaa!!!!!

Gotovo je!!! Jutros oko 7 h završilo je moje putovanje po Klinici, odjelima, doktorima raznih vrsta. Uz zvuke Radio Sljemena primila sam svoje posljednje zračenje. Ihaaaaa!!!!!

Mili moji, odoh kući. Odlazim ozračena i ozarena, sretna što imam predivnu djecu koja su uspjela izdurati sve ove mjesece, beskrajno dobrog muža, naaajboljeg muža na svijetu… sretna što imam porodicu koja je mi je nesebično pružila logističku podršku, sestru koja me udomila… i vas, mili moji!

Neću padati u sevdah i patetiku, nisam taj tip. Hvala svima koji su me posjećivali i bodrili. Ako sam ovim svojim postovima vezanim uz liječenje ikome pomogla, ponukala neku žemu da ode prekontrolirati svoje dojke, dala nadu da operacija, kemoterapija i zračenje nisu bauk i mogu se preživjeti (i te kako se mogu preživjeti), puno sam učinila. Neka ovi prethodni mjeseci pretočeni u izvješća na blogu budu podsjetnik i dokaz. Ja idem dalje!

Moja velika Potočnica leži doma, iscrpljena od napornog vikenda, oslabljenog imuniteta. Mrvica odbrojava sate i minute da me opet zagrli i izljubi. A i dragom mom sigurno treba oslobađanje od dvostruke uloge u kući. Zagreb mi ostaje u prekrasnom sjećanju, mislim da sam si izorganizirala super provod, upoznala sam puno dragih ljudi, uspjela da mi ne bude nimalo dosadno. A sad odoh tamo gdje pripadam. Servus, Zagreb!

Grade moj, stižem! Ihaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

Post je objavljen 14.05.2008. u 07:58 sati.