Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kultura

Marketing

Cologne Online Film Festival - natječaj

mjesto: Köln / Njemačka
url: http://coff.newmediafest.org/

Cologne Online Film Festival poziva umjetnike na sudjelovanje u svom 4. izdanju, organiziranom na temu 'Ovdje smo – memorija i identitet u eksperimentalnom kontekstu'. Prijave se primaju do 30. lipnja, a Festival se održava tijekom listopada i studenog 2008.

VideoChannel - video project environments poziva umjetnike i redatelja da prijave video radove / filmove, tj. narative i dokumentarce koji eksperimentiraju s novim konceptima transformiranja umjetničkih koncepata u pokretne slike, nove forme prezentacije i nove tehnologije.

Filmovi / video radovi mogu biti iz perioda 2003-2008., maksimalnog trajanja 15 minuta, a ako nisu na engleskom jeziku, moraju imati engleske titlove. Svaki autor može prijaviti maksimalno 3 rada.

Poželjno da je kopija filma dostupna onilne za gledanje i skidanje kao Quicktime.mov, Windows Media.wmv, Flash video.swf ili flv ili Real Media.rm, minimalne veličine 320×240. Ako nije dostupna web stranica, film se može postirati na upload / download servis , kao npr. Sendspace.

Nakon izbora, umjetnici / redatelji poslat će kopiju izabranog videa na dvd-u.

Umjetnik / redatelj:
- puno ime;
- email, url;
- kratka biografija (do 300 riječi, isključivo na engleskom).

Film / video:
- naziv na engleskom – originalu (maksimalno 3 rada);
- URL (Internet adresa za pregled / skidanje),
- godina produkcije;
- trajanje;
- sinopsis rada (do 500 riječi, isključivo na engleskom);
- 2 fotografije za svaki prijavljeni rad (jpg, 800×600 px).

Dokumentaciju, kao email tekst, RTF (Rich Text Format) ili Word att. poslati na info@nmartproject.net, subject: CologneOFF IV submission.

Izvor: Culturenet

Post je objavljen 13.05.2008. u 08:52 sati.