Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kultura

Marketing

doFuraj svoj film: 640x480 max., Pula

5. festival igranog filma u Puli poziva zainteresirane da se prijave na natječaj za najbolji kratki amaterski film. Traže se spontane ideje i dobre vibracije 'uhvaćene'foto-aparatima i/li web-kamerama… Natječaj za prijavu amaterskih radova 640x480 max. otvoren je i trajat će do 25. lipnja.

Sudjelovati mogu filmovi snimljeni do rezolucije 640x480 max. u trajanju od 5 sekunda do 5 minuta (uključujući naslov, uvod i duljinu trajanja zvuka) u video formatima mpeg, avi, wmv. Montaža materijala je opcija, ne obaveza. Jedan autor može sudjelovati s najviše 3 filma.

Ideja iza ovog sve popularnijeg pulskog popratnog programa (prošle je godine na natječaj prijavljeno dvadeset i šest filmova) jest omogućiti filmašima i onima koji to tek žele postati prikazivanje djela koja su nastala u trenutku inspiracije i čija kreativnost i izražajnost nadrasta namjerno skromno postavljene produkcijske okvire.

Filmovi prijavljeni za program 640x480 max. biti će dostupni za ocjenjivanje posjetiteljima internetskih stranica www.pulafilmfestival.hr i www.tportal.hr, a film s najviše glasova dobit će nagradu publike. Kao i prijašnjih godina o pristiglim radovima će raspravljati i ocjenjivački sud, a autor(i) najboljeg filma po njihovom mišljenju će biti nagrađen(i) vrijednom nagradom koja će se dodijeliti na svečanoj ceremoniji zatvaranja Festivala u Areni.

Dosadašnji su pobjednici Dejan Dragaš (2004), Marin Lukanović (2005), Jasna Božić (2006) i Arminio Grgić (2007).

Pravila i prijavnica se nalaze na www.pulafilmfestival.hr, preostalo je samo da doFurate svoj film!

Izvor: Culturenet

Post je objavljen 13.05.2008. u 08:35 sati.