Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/frankinsvijet

Marketing

ROĐENDAN

Franka je ove godine imala stvarno veliku proslavu rođendana. Prvo u vrtiću s njenim prijateljima i tetama, zatim doma sa našim dragim prijateljima i na kraju u nedjelju s rodbinom i kumovima. Ne mogu vam opisati njeno veselje. Do sada, njene proslave rođendana su uvijek bile male. Nismo mogli potrošiti novce za proslavu a da na kraju nemamo za terapije. Stalno razmišljam o slijedećem rođendanu, da li će možda biti u bolnici ili na rehabilitaciji pa ga nećemo moći proslaviti onako kao što smo to mogli sada.
Danima priča da će uskoro napuniti 5 godina i onda se probudi u petak i nakon čestitanja kaže da ima 4 godine.Ovim putem zahvaljujemo tetama iz Frankinog vrtića jer ova zabava bez njih ne bi uspjela.

Posjetili su nas prijatelji navečer i uljepšali nam taj njezin dan. Hvala na lijepim darovima od obitelji Tadić, Bedenic i Sliško. Dobila je 5 balona, za svaku godinu po jedan.
Nedjelja je bila dan za obitelj i kumove. Okupili smo se i uživali u ugodnom ambijentu i lijepom danu, dječjem smijehu i Frankinom zadovoljnom licu. Hvala svima. Obiteljima Markovčić, Kramarić, Kovačević, Markanović, Šarić, Burić, Petrović,Miji i Domagoju
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Ako ste gledali u četvrtak emisiju provjereno na Nova TV onda su vam naša lica i poznata jer ste nas mogli vidjeti. Prilog o životu djece s posebnim potrebama je i više nego dobro napravljen. Ekipa je to napravila s puno truda a ne preko volje samo da odradi taj posao. Mogli ste na tren zaviriti u naše živote. Pozdravljamo ekipu a najviše gospodičnu Anu Blažević i želimo im još puno takvih dobrih priloga.
Nakon što je članak o nama izašao u večernjem listu, zahvaljujući novinarki Lani Kovačević i našem prijatelju Siniši Božičkoviću puno ljudi nam se javilo, na račun su joj pristigli novci (koje čuvamo za operaciju), Večernjem listu se javila jedna velika firma koja je bila voljna Franki kupiti kolica. Pošto su za kolica već bili skupljeni novci mi smo ih zamolili da li mogu kupiti za Franku neko drugo pomagalo, zahvalili smo im na tome što su uopće mislili na nas. Zahvaljujući OVB ALLFINAZ mi ćemo uskoro imati i invalidsku auto sjedalicu. Sve ono o čemu smo mogli samo sanjati sada postaje stvarnost. Puno hvala.Više slikica sa rođendana posložiti ćemo u galeriji.
Moram napomenuti da je u Velikoj Gorici održan tradicionalan humanitarni nogometni turnir "Vladimir Vugrinović - Vugra". Ovaj put organizatori i svi prisutni su pomogli Franki.Nismo još ništa pisali o turniru, ali samo zato jel još uvijek prikupljamo neke materijale za blog.Još jednom hvala svima.
Pozdrav od Franke. wave






Post je objavljen 12.05.2008. u 16:34 sati.