Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

"Štefina i Ivina" ONLINE

Pitomački Foto-video klub "Mirko Lauš" snimio je 2007.godine komediju "Štefina i Ivina" u trajanju 24.30 minuta.Izvorni podravski humor oduševio je brojne gledatelje na projekcijama u Pitomači i okolnim mjestima te na festivalima širom Hrvatske gdje je osvojila i nagrade u raznim kategorijama.
U filmu dva prijatelja po povratku s ribolova pojedu puno pokvarenih kobasica i kad jednom bude zlo, potraže pomoć liječnika, problem nastaje u trenutku kada se pokaže da se ne snalaze najbolje u civiliziranom svijetu…
Zahvaljujući entuzijazmu voditelja FVK-a Zdravku Jakupcu te ostalim članovima kluba,Pitomača ponovo postaje prepoznatljiva u filmskom svijetu koji je imala davnih dana kada je Kino klub "Slavica" Mirka Lauša bio priznat amaterski filmski klub u svjetskim okvirima.
Prije nekoliko dana završeno je snimanje nastavka ove komedije pod radnim naslovom "Štefina i Ivina 2" koja će premijerno biti prikazana 08.lipnja 2008. za "Dan fotografije i filma u Pitomači 2008." u sklopu dana Općine Pitomača.
Ovu prvu pitomačku komediju možete pogledati u cijelosti ONLINE.


FVK "Mirko Lauš" Pitomača
OSNOVNI PODACI O FILMU: "Štefina i Ivina"
režija i scenarij:Zdravko Jakupec
montaža:Zdravko Jakupec, Damir Bedeković
glazba:Ivan Živko
uloge:Dubravko Begović, Ivan Živko, Ivan Barčan, Damir Bedeković, Ružica Ferić, Ivana Fičko, Tihomir Široki i Marijana Begović
FVK"Mirko Lauš",Pitomača,24' 30'min.,2007.godine

Post je objavljen 12.05.2008. u 10:53 sati.