Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/natezanje

Marketing

Sastanak liječenih alkoholičarki (ne znam koji dio)

S obzirom da mi jučer net nije radio a striček na 0800 9000 pa 2 mi je rekao da na širem zagrebačkom području adsl ima problema, nisam mogla dat svoj osvrt na sastanak VP održan u subotu.

Našle smo se na parkiralištu kao i uvijek (mi ostale bi se radije nalazile u restoranu, al levant inzistira na sastanku na parkingu da se ona može popiškit između parkiranih automobila jer kaže voli to radit u prirodi), no ovaj put kolač nismo jele na parkingu kao inače zahvaljujući poduzetnoj Lorni. Ona je prije sastanka otišla u pub i pitala da li smijemo doći s tortom i tamo ju jesti. Inače ne daju, al pošto je Lorna glavna mafijašica u kvartu njoj su dali. Opet napominjem kolač se dosad jeo iz gepeka isključivo zato jer levant voli jest u prirodi, bez pribora za jelo.

Fulvusica je levantici donijela 148 praznih kutija za jajca jer ih levant skuplja. Mi ostale smo dobile korisne stvari.

Skaska je kasnila jer se do kasno u noć seksala s vrtlarom pa je bila umorna. Nakon razmjene krame uzeli smo tortu i malog psa i otišli u pub. Moram pohvalit prefinu tortu i Lornu koja ju je radila. Može se udat. Ponovo. Ak će htjet.

Vrijeme je brzo proletilo jer je lajava mljela sve u 16 (valjda od količine šećera koju je pojela; čitaj:pol torte) i ubrzo je došlo vrijeme rastanka. Sljedeći sastanak je u lipnju jer će u međuvremenu 3 od nas slaviti rođendan. Pa ćemo to sve spojit u jedan.

U međuvremenu otvaram novu rubriku jer svaki blog koji drži do sebe ima rubriku u kojoj pomaže drugima. Ova se zove BAMBI ODGOVARA. Dakle od danas možete svoje probleme iznijeti Bambi i ona će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Bambin moto je: Nisam Lastan, nisam Žuži, al me pamet dobro služi.

Slika od Bambi naknadno. Jer sad sam na poslu. Zarađujem za kruh. I kramu.


Post je objavljen 12.05.2008. u 08:29 sati.