Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ljubavpobjedujesve

Marketing

......hM, druga strana škole ((bolja))..hMm..sad ćemo vidjeti......

da, da..pokušavam li ja to reći da ima i dobra strana škole??hm..pa na neki način da..znam da su svi ovih dana opterećeni ocjenama i kako će sve završit sa školom ove godine ((..i dal će uopće završit tam do......8 mj..))..cry..puknucu..eto, ja ću se potrudit ili neke možda podsjetit koja je to bolja strana škole i....dal je uopće ima..zubo..pa hajdemo..thumbup..

..razrednica je prije godinu dana dok je čitala sastav za godišnjak ((namjerno ili pak slučajno, još se nezna)) pročitala ovako : i šećer na kraju, naš stipa gej..((ispravak netočnog navoda : stipa g.. ili je raska ipak bila u pravu..hmm..))..

..naravno naš najveći ispaljivač u ulozi profesora latinskog, ladneka, pohvalio se da mu se tata jedan dan igro s kravama na ispaši, i jedna je krenila u kanal, a on, kako bi ju vratio na pravi put, lupio ju šakom i ubio ((sigurno je bio nježan))..btw, ko se onda nebi bojao prof landeke??rolleyes....inače, više izvaljotki će biti naravno od njega..yes..

..najveći konkurent tj s dužnim poštovanjem, konkurentica, prof sabljić, koja plače redovito na našem satu matematike ((sigurno smo vrlo dragi i umiljati))..no..dakle, ona je jednom prilikom rekla : vaš digitron je to shvatio ((otkad digitron ima mozak??))eek..ta ista prof je nakon 2 min rekla: ja napamet razmišljam..usput jel mi može neko objasnit ovu radnju?!..nono..

..jedno novo lice u misiji spašavanja dosade je prof pranjić..hm..pitate se kako je to moguće..e pa ona je soldi rekla: bit ćeš moj pokrivač..((wtf, deka ili??..to nam nije htjela odat..))bang..

..jeste kad čuli za svijetsko nogometno prvenstvo u rukometu?e pa ako niste, dođite utorkom na 2 sat ili četvrtkom 5 sat pa ćete čuti da to ipak postoji..aha, al samo kod prof landeke..rofl..

..naša raska kad je ljuta, onda tjera u kut, obično i u svakom do sad slučaju je to huber i ovako prijeti: nepišaš nego stojiš..oš da te lupim nogom u guzicu?ili bi radije progutao moju cipelu..((jel baš mora birat..eek..))..čujte, nije ni njoj lako..al ima potencijala....nut..

..prof ljupko kaže tatjani svaki sat: ajde mala, šta čekaš, skidaj gaće..((i onda smo mi perverzni..nono..))..mnogi kažu da je dalmatinac, pa su za njega gaće-hlače..hmm..ipak......zubo..a mene pita: šta je, oš sise?..-šta god to znači, ipak nebi.....headbang..

..sablja prijeti huberu za kraj godine: mi ćemo tebe maximalo iskoristit..((šta god značilo, nije dobro..))..lud..

..prof landeka bio bolestan tjedan dana i nije ga bilo u školi i pričo da je tjedan dana jeo jedno jelo..ovak: 6 dana sam jeo riže i mlijeka, al zato sam 7 dan mal za promjenu jeo mlijeka i riže.....baš sam se najeo....hm, to je sasvim suprotno jelo, nema veze s ovim prvim..party..

..prof begović iz likovnog je reko soldi: tebe nebi na za svinjokolju pilića zvao, a kamoli šta drugo..((svinjokolju pilića??, jelt o ima veze s svinjama il pilićima..hm..bang..))..tj isti prof je našoj palavo keti rekao : o bisernice jedna ((wtf?jel ona kod iks nejšena il??))

..i naravno, šećer na kraju, ko drugi nego prof landeka..pričo nam kako je jedna baba, navodno srpkinja katoliče v(j)ere i ugl, ona ima ijekavski naglasak na sve moguće i nemoguće te mu je svaki dan pričala kako se najela u životu si(je)ra i krompi(je)ra..hm..i na kraju svega, nam je ispričo ovaj vic: pita mujo hasu: ej bolan kake ti je ono boje auto koji si kupio??a haso će njemu: metalik trula višnja..mujo: pa bolan kaka ti je to boja.?.haso: pa trula višnja al vuče na zeleno....lud..rofl..



..eto to bi bilo to za ovaj put..nemogu se sjetit još ni jednog bisera ((or bisernicu, kak bi reko begović))..

..nadam se da ste uživali čitajuči, ak i niste, meni je bilo dobro jer sam se sjetila tih ispaljotki..uživajte i izdržite..volim vas sve..kiss svima..

..a 'tebi': volim te..cerek..

..do idućeg posta mah..

Post je objavljen 09.05.2008. u 14:06 sati.